Gemakkelijk
30min.
4 Porties | |
---|---|
500 g | gehakt varken/kalf |
800 g | aardappelpuree |
1 | sjalot |
1 teentje | look/knoflook |
enkele takjes | peterselie |
1 | ei |
4 bolletjes | mozzarella mini's |
1 dl | volle melk |
420 g | rode pastasaus |
2 blikjes | tomatenblokjes |
60 g | paneermeel |
40 g | artisanale gezouten boter |
2 eetlepels | olijfolie |
1 snuifje | nootmuskaat |
1 snuifje | peper & zout |
Doe het gehakt in een kom en meng met twee eetlepels rode pastasaus, het eigeel en 45 gram paneermeel. Kruid met peper en zout. Kneed het gehakt zodat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Verdeel het gehakt in vieren en rol er vier gelijke gehaktballen van. Duw telkens een mozzarellabolletje in elke gehaktbal. Lepel er een klein beetje rode pastasaus op en vouw het gehakt er weer rond tot het opnieuw een mooie gladde gehaktbal is. Rol de gehakballen in het resterende paneermeel. Schik ze in een ingevette ovenschaal en bak gaar en goudbruin in de hete oven gedurende 25 minuten.
Zet een pot op het vuur met een beetje olijfolie en bak er de sjalot en de knoflook glazig in. Doe de tomatenblokjes erbij en laat even doorkoken. Lepel er de resterende rode pastasaus onder en mix de saus fijn.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres