Lente

Tijd voor een onvergetelijke lente

Leve het voorjaar! Tijd om de deuren open te zwaaien en de buitenlucht op te snuiven. Om weer te genieten van de zon op ons gezicht en het groene gras tussen onze tenen. Om vol energie nieuwe dingen uit te proberen in de keuken en in de tuin. Om ons huis helemaal op te frissen en tuinfeesten en barbecues te organiseren.

Ben jij er ook helemaal klaar voor? We inspireren je graag met onze ideeën en tips voor een fantastische lente.

Onze outdoorproducten

Maak je tuin lenteklaar

Hoe maak je je tuin klaar voor de lente? Hoe begin je met een moestuin? Wat als je niet veel ruimte hebt? Wij helpen je met onze tips en tricks..

Naar de tips
Onze knutseltips

Leve het aspergeseizoen!

De asperge is de lentegroente bij uitstek. Ontdek hier onze tips en recepten voor deze heerlijke smaakbom.

Lees meer
Onze lenterecepten

Inspiratie voor een geslaagd lentefeest

Staat er binnenkort een lentefeest, communiefeest of tuinfeest gepland? Bekijk dan zeker wat we hiervoor in petto hebben.

Ontdek hier meer
Lenteschoonmaak

Alles voor de grote lenteschoonmaak

Met onze kuisproducten en schoonmaaktips is je huis in een vingerknip spic en span!

Ontdek hier meer
wijn in de lente

Onze wijnwijzer

Zet dit prachtige seizoen in met een fris lentewijntje op je terras of balkon. Weet je niet welke fles je moet kiezen of welke wijn het beste bij een bepaald gerecht past? Dan helpt onze sommelier je graag verder.

Onze verse kazen

Onze verse kazen

Een kaasplank in de lente? Waarom niet! Kom bij ons langs, vul je picknickmand met je favoriete blokjes en sneetjes kaas, een vers stokbrood, enkele fijne vleeswaren, een lekkere fles wijn en zoek een leuk plekje op in de buitenlucht!

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch