Waarschuwing Valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Lente

Een lente om buitengewoon van te genieten

Heb je het ook al gemerkt? De natuur komt weer tot leven, je creativiteit begint opnieuw te bloeien en je hebt ongelofelijk veel zin om de keuken in te duiken en te koken met al die verse groenten.

We inspireren je graag met leuke recepten, ideeën om te knutselen, producten en ons assortiment paaseieren en -chocolade om het mooiste seizoen van het jaar goed te starten. De winter heeft lang genoeg geduurd, laten we de lente met open armen verwelkomen!

Onze lenterecepten

Onze lenterecepten

Ontdek onze recepten voor heerlijke lentegerechten en maak de lekkerste creaties met lamskoteletjes, asperges, rabarber en meer.

Kies een gerecht
Onze knutseltips

Onze knutseltips

Laat je creativiteit bloeien! Steek de handen uit de mouwen en maak zelf de leukste piñata’s, plantenhangers en meer.

Knutsel met ons mee
Eieren: het achtste wereldwonder

Eieren: het achtste wereldwonder

In mei leggen alle vogels een ei. Maar gelukkig legt de kip er het hele jaar door. Eieren zien er doodnormaal uit, maar achter die harde schaal schuilt een klein wit-geel wonder. Ontdek hier alles over dit sterk staaltje natuur.

Recepten van onze foodblogger
Jozefien Ryckx

Ontdek de recepten van onze foodblogger

Blogger Jozefien Ryckx van goestjes.be en @goestjesjozefien: "Met de komst van de lente hangt er overal nieuw leven in de lucht. Een hele leuke periode dus om de keuken in te duiken en aan de slag te gaan met het beste wat dit seizoen te bieden heeft: sappig fruit en lekker gezonde lentegroenten. Ik hoop je met mijn recepten inspiratie te geven voor heel veel heerlijke momenten!"

ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.