Lente

Vlieg de lente in met ALDI

Oma en opa

Leve het voorjaar! Tijd om de deuren open te zwaaien en de buitenlucht op te snuiven. Om weer te genieten van de zon op ons gezicht en het groene gras tussen onze tenen. Om vol energie nieuwe dingen uit te proberen in de keuken, zoals grootmoeders recepten in een nieuw jasje.

Bij oma en opa staat er immers altijd lekker eten op tafel. De bloemen bloeien er ook zo mooi, de groentjes groeien er zo snel en de was ruikt er altijd zo fris. Maar hoe krijgen ze dat toch voor elkaar? Wat is hun geheim voor zulke smakelijke gerechten, een moestuin zonder slakken of een huis dat er altijd spic en span bijligt? Je ontdekt het hier of in ons nieuwe magazine!

Onze outdoorproducten

Buitenkansjes voor je tuin en terras

Van mooi weer moeten we volop genieten! Tijdens de komende weken vind je bij ons dan ook veel interessante en handige aanbiedingen voor je tuin, terras of balkon.

Ontdek de producten
Onze lenterecepten

Onze lenterecepten

Laat je inspireren door hippe varianten van oma’s klassiekers of door onze andere heerlijke lentegerechten.

Ontdek de recepten
Onze knutseltips

Onze knutseltips

Laat je creativiteit bloeien! Steek de handen uit de mouwen en maak er een mooie lente van.

Knutsel met ons mee
Ons paasassortiment

Ons paasassortiment

In ons assortiment paaschocolade is er voor elk wat wils. Welke paaseitjes zijn jouw favoriet?

Ontdek ze allemaal
Huishoudtips van oma en opa

Huishoudtips van oma en opa

Nu de zon van achter de wolken komt piepen, kunnen we de was weer buiten laten drogen en aan de grote lenteschoonmaak beginnen. Oma en opa zijn er alvast klaar voor! En jij?

Onze wijnwijzer

Onze wijnwijzer

Zet dit prachtige seizoen in met een fris lentewijntje op je terras of balkon. Weet je niet welke fles je moet kiezen of welke wijn het beste bij een bepaald gerecht past? Dan helpt onze sommelier je graag verder.

Onze verse kazen

Onze verse kazen

Een kaasplank in de lente? Waarom niet! Kom bij ons langs, vul je picknickmand met je favoriete blokjes en sneetjes kaas, een vers stokbrood, enkele fijne vleeswaren, een lekkere fles wijn en zoek een leuk plekje op in de buitenlucht!

Kanjers #vandenAldi

Kanjers #vandenAldi

De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig getest en bewezen in de (gespecialiseerde) media. Benieuwd welke artikelen goed scoorden en je zeker eens moet uitproberen?

Ontdek het hier
Stuk voor stuk vers

Stuk voor stuk vers

Heb je letterlijk zin in de lente? Hier ontdek je ons versaanbod vol lekkere primeurgroentjes, sappig fruit, knapperig brood en meer.

Ontdek ons versassortiment
Gelijke kwaliteit, blijvend goedkoper

Gelijke kwaliteit, blijvend goedkoper

We gaan elke dag voor hoge kwaliteit. En onze prijzen? Die blijven laag. Ontdek hier welke producten onlangs nog goedkoper werden.

Lees meer
Lees meer
ALDI-nieuwsbrief

Schrijf je in en krijg altijd de strafste promo's in je mailbox.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.
div>

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.