1. Startpagina
 2. P
 3. Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes
Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes
Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes
Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes
Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes

20 / 50

Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes

100% kip, afkomstig van kippen gekweekt met meer respect voor dierenwelzijn, Belgisch kwaliteitsvlees

4.99
350 g 14.26/kg
Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes

Dit is een regionaal artikel en is niet in elke ALDI-winkel beschikbaar. • Zin in kip met appelmoes en kroketjes vanavond? Onze kippenhaasjes zijn daar perfect voor. Dankzij hun handige formaat zijn ze sneller klaar dan een volledige kipfilet. Zo hoef je niet lang in de keuken te staan en bespaar je tijd. Slim, toch?

 • Op zoek naar inspiratie voor de lunch? Gebruik onze kippenhaasjes in deze salade met kip en ananas of in deze waldorfsalade.

 • Serveer de kippenhaasjes eens met groenten in een wokgerecht. Ga aan de slag met broccoli, courgette, paprika, wortel, champignons, rode ui... Of gebruik een zakje wokgroenten. Da's handig!

 • Gevogelte heeft een lage ecologische voetafdruk in vergelijking met andere vleessoorten. Bovendien komen deze kippenhaasjes, net als al ons ander verse kippenvlees, van Belgische bodem. Zo beperken we onze transportkilometers. Meer weten over ons gevogelte? Lees er hier alles over.

 • Deze kippenhaasjes dragen het Belgisch Beter Leven-label. Dit label garandeert dat de kippen gekweekt zijn met respect voor hun welzijn, in een leefomgeving die voldoet aan strenge voorwaarden. Zo krijgen de kippen meer bewegingsruimte, meer licht, strobalen, pikobjecten om hun natuurlijke gedrag te stimuleren, enz. Zo gaan we samen voor meer dierenwelzijn. Bovendien werden de kippen geboren en gehouden in België. Ontdek hier alles over het Belgisch Beter Leven-label bij ALDI.

 • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct en dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.  

Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes
Belgisch Beter Leven-kippenhaasjes
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch