1. Startpagina
 2. P
 3. Belgisch Beter Leven-kippenblokjes
Belgisch Beter Leven-kippenblokjes
Belgisch Beter Leven-kippenblokjes
Belgisch Beter Leven-kippenblokjes
Belgisch Beter Leven-kippenblokjes

19 / 50

Belgisch Beter Leven-kippenblokjes

100 % kip, afkomstig van kippen gekweekt met meer respect voor dierenwelzijn, Belgisch kwaliteitsvlees

5.99
400 g 14.98/kg
Belgisch Beter Leven-kippenblokjes Belgisch Beter Leven-kippenblokjes

 • Kipfilet in blokjes gesneden, da's handig. Ze zijn snel klaar én ideaal voor in een wok, een wrap of een salade. Pittig of zacht gekruid, met deze kipblokjes kan je alle kanten uit.

 • Slimme baktip: Dé manier om het vlees mals en sappig te houden, is je pan goed warm te laten worden voor je de kipblokjes toevoegt. Zo krijgt het vlees meteen een korstje, waardoor de sappen in het vlees blijven.

 • Met deze kipfiletblokjes en onze maaltijdbox voor gele curry, zet je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel. Je hoeft niet over hoeveelheden of kruiding na te denken, dat hebben wij voor jou gedaan. Gemakkelijk, toch?

 • Kip past in een evenwichtige maaltijd: mager, bron van eiwitten en seleen en rijk aan vitamine B6.

 • Deze kipblokjes dragen het Belgisch Beter Leven-label. Dit label garandeert dat de kippen gekweekt zijn met respect voor hun welzijn, in een leefomgeving die voldoet aan strenge voorwaarden. Zo krijgen de kippen meer bewegingsruimte, meer licht, strobalen, pikobjecten om hun natuurlijke gedrag te stimuleren, enz. Zo gaan we samen voor meer dierenwelzijn. Bovendien werden de kippen geboren en gehouden in België. Ontdek hier alles over het Belgisch Beter Leven-label bij ALDI.

 • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct en dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.  

Belgisch Beter Leven-kippenblokjes
Belgisch Beter Leven-kippenblokjes
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch