1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. 4 betaalbare paasmenu's

4 snelle en betaalbare paasmenu's

Nog geen idee wat er met Pasen op het menu komt? Geen nood: wij serveren je 4 budgetvriendelijke paasmenu’s waarmee je op-en-top lentesmaken op tafel tovert. Een hapje, een voorgerecht, een lenteklassieker én een dessert, stuk voor stuk makkelijk en betaalbaar klaargemaakt. En alle ingrediënten voor een geslaagd feest, die vind je gewoon in jouw ALDI-supermarkt. Dat wordt genieten op z’n paasbest!

Menu met asperges om van te watertanden

Een kruidig worstenbroodje om mee te starten en courgette-vleeskroketjes die je dankzij onze slimme video in een handomdraai klaarmaakt. Dé blikvanger van de dag? Asperges op Vlaamse wijze! Dat wordt betaalbaar smullen …

Vegetarisch brunchmenu: gezelligheid troef

Niets leukers dan een gezellige paasbrunch! Met onze gevulde paaseitjes en ontbijtbroodjes, een heerlijke lentequiche én koffiekoekjes met vers fruit maak je altijd een slimme en smaakvolle keuze. Mooi extraatje: snel klaar, goed voor je portemonnee én je scoort ermee bij alle veggiefans aan tafel!

Koekoek: menu met vogelnestjes

Met dit gevarieerde paasmenu schotel je je gasten vis, vlees én groentjes voor. Van zalmrolletjes met groene asperges en vogelnestjes in tomatensaus tot wortelcake met roomkaas … je geniet telkens weer van budgetvriendelijke kwaliteit!

Menu met pasta, verrukkelijk betaalbaar

Schuiven er liefhebbers van een lekkere pasta mee aan tafel? Dan is dit menu gegarandeerd een voltreffer! Want na een aperitiefhapje dat alle lenteharten sneller doet slaan, pak je uit met … heerlijk romige pasta met zalm! Zó klaargemaakt én goed voor je budget!

Paaschocolade

De lekkerste paaseieren

Klein, groot, wit, bruin, gevuld of hol … In ons aanbod paaschocolade is er voor elke zoetekauw wat wils!

Ontdek onze paaseieren
Paasbrunch

Paasbrunch

Verras je gasten en zet de paastafel vol met heerlijke gerechten.

Aan de slag
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch