Vind alles voor je paasbrunch bij ALDI België

Inspiratie voor een heerlijke paasbrunch

Van al die paaseitjes te zoeken krijg je natuurlijk grote honger. Een ideaal moment om met vrienden en familie aan tafel te schuiven voor een lekker paasontbijt! Dankzij onze verse groenten, sappig fruit en onze zalige wijnen was Pasen nog nooit zo heerlijk. Hier vind je alvast leuke ideeën en recepten voor een complete én geslaagde paasbrunch.

Weet je niet goed hoe een brunch precies werkt? Lees er hier alles over.

De lekkerste paasrecepten voor weinig geld

Lekker koken voor weinig geld? Dat kan! Want met onze heerlijke paasrecepten tover je in een mum van tijd een smaakvolle en betaalbare maaltijd op je paastafel. Da’s pas slim! Van kruidige wraps met zalm tot asperges op Vlaamse wijze, met de kwaliteitsvolle ingrediënten van ALDI serveer je altijd een topgerecht. Dat wordt zeker een etentje op z’n paasbest! 

Een brunch organiseren: zo begin je eraan

Wat is een paasbrunch?

Een brunch is een maaltijd die ontbijt en lunch combineert. Het woord “brunch” is afkomstig uit het Engels en is een samentrekking van de woorden “breakfast” en “lunch”. Een paasbrunch wordt vaak georganiseerd met vrienden en familie om samen Pasen te vieren. Nadat de kinderen paaseitjes geraapt hebben in de tuin, schuift iedereen gezellig samen aan tafel om te genieten van een buffet met zoete en hartige gerechten en lekkere paasdesserts.   

Hoe laat begin je met een paasbrunch?

Het startuur van je paasbrunch bepaal je helemaal zelf. Dit hangt af van je gezelschap en je routine. Het ideale startuur ligt ergens tussen 10 en 12 uur. Zo heb je ’s ochtens voldoende tijd om de gerechten klaar te maken. Maak er een buffet van en laat je gasten zichzelf bedienen, zo kan je er zelf ook optimaal van meegenieten!

Wat heb je nodig voor een paasbrunch?

Bij een paasbrunch serveer je een combinatie van ontbijt en lunch. Hierbij mogen verschillende soorten brood, pistolets en koffiekoeken natuurlijk niet ontbreken. Voorzie naast choco en confituur zeker ook hartig beleg zoals charcuterie en kazen. Daarnaast verdienen zowel koffie, thee als verschillende soorten fruitsappen zeker een plaatsje op je brunchtafel.

Naast deze vaste waarden uit het ontbijt is het ook fijn om een aantal lichte lunchgerechten te voorzien. Hoe meer variatie er is in je buffet, hoe groter de sprankel in de ogen van je gezelschap. Zorg voor een goed evenwicht tussen zoete en hartige gerechten en maak de porties niet te groot zodat iedereen van alles kan proeven. Nood aan inspiratie? Bekijk dan zeker onze suggesties hierboven!

Hoeveel broodjes heb je nodig per persoon voor een brunch?

Op een brunch voorzie je best 2 à 3 broodjes per persoon. Zorg zeker ook voor variatie tussen wit en bruin brood.

Wijnflessen

Welke wijn serveer je bij je paasbrunch?

Bij een paasbrunch met klasse hoort zeker ook een glaasje wijn of bubbels. Weet je niet goed welke wijn je moet kiezen? Gebruik onze wijnwijzer en ontdek welke wijn binnen jouw budget het beste past bij je brunchgerechten. Zo maak je gegarandeerd een slimme wijnkeuze!

 

 

Onze paaschocolade

Onze paaschocolade

Bij ons is er voor elke zoetekauw wat wils.

Ontdek ons assortiment
Onze verse bloemen

Zet de bloemetjes binnen

De paastafel opvrolijken of je huis een kleurrijke lentetoets geven? Daarvoor zijn deze tulpen geknipt. Letterlijk!

Naar onze verse bloemen 
Knutselen voor Pasen

Knutselen voor Pasen

Maak zelf een mandje om paaseitjes in te verzamelen of laat je creativiteit de vrije loop met onze andere leuke knutseltips.

Ontdek onze tips
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch