Samen tegen zwerfvuil

Mensen die zwerfvuil opruimen - Samen tegen zwerfvuil bij ALDI België

Zwerfvuil wordt steeds een groter probleem. Het is afval dat - bewust of onbewust - is achtergelaten op plekken waar het niet thuishoort, bijvoorbeeld op straat of in de natuur. Samen kunnen we een verschil maken. Bij ALDI investeren we in nieuwe, milieuvriendelijke verpakkingen en ondernemen we tal van acties om het milieu een handje te helpen.

Wist je dat …

test

ALDI tijdens de laatste Retail Cleanup Days van 2 tot 8 oktober 2017 maar liefst 57.712,50 liter afval heeft opgehaald?

Help ons samen zwerfvuil aan te pakken en ijver mee voor een proper milieu.

Hoe lang duurt de afbraak van afval in de natuur?

infographic

Hoe kunnen we samen zwerfvuil aanpakken?

test

PREVENTIE

...door afval te voorkomen
Wist je dat ALDI al een tijd geen plastic rietjes, borden, bekers en bestek meer verkoopt. Daarnaast vind je bij ALDI ook geen eenmalige plastic tassen meer, we bieden in onze winkels enkel nog duurzame en herbruikbare draagtassen aan. Draag samen met ons zorg voor de natuur en breng je herbruikbare draagtas mee bij elk winkelbezoek

test

ECODESIGN

...door verpakkingen milieuvriendelijker te maken
ALDI
werkt hard aan een verpakkingsbeleid voor primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen dat bindend zal zijn voor inkopers en leveranciers. Het resultaat? Minder verpakking, en vooral innovatievere en beter recycleerbare verpakkingen in onze winkels. Bovendien worden onze verpakkingsverantwoordelijken bijgestaan door externe experts, om zo duurzaam mogelijke verpakkingen te ontwikkelen.

test

COMMUNICATIE

...door te sensibiliseren
Door duidelijk te communiceren over de gevolgen van zwerfvuil willen we al onze klanten en medewerkers bewust maken om afval steeds in de juiste vuilbak te gooien om zo beter zorg te dragen voor het milieu. Dit doen we bijvoorbeeld via onze ALDI folder of via posters in onze winkels, maar ook via interne nieuwsbrieven naar medewerkers. Tegen eind 2020 dragen alle productverpakkingen van onze eigenmerken een logo tegen zwerfvuil.  

test

ACTIE

...door samen de handen uit de mouwen te steken
Zag je de recyclageboxen van Recupel en Bebat al in onze winkels? Breng je gebruikte batterijen of kapotte lampen terug naar onze winkels en draag je steentje bij in de circulaire economie. Daarnaast neemt ALDI ook deel aan sectorale initiatieven tegen zwerfvuil en aan schoonmaakacties van Mooimakers en BeWaPP.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.