Kippengyros

Gemakkelijk

35min.

Bereidingstijd

Ingrediënten 4 Porties

500 g kippenborstfilet
1 klontje artisanale zachte boter
1 el mediterraans kruidenzout
2 el premium tomatenpuree
1 el kippenkruiden
230 g hele champignons
1 blokje vetarme groentebouillon
400 g Griekse pasta
1 biopuntpaprika
1/2 biocourgette
1 rode paprika
1 gele paprika
2 uien
125 ml culinaire room
1 kl peper
1 kl cayennepeper
2 teentjes knoflook
1 kl zout
2 el dijonmosterd

Bereiding

Snijd de kippenborstfilet in reepjes.
Snijd de uien in halve ringen en snipper de knoflook fijn.
Snijd de puntpaprika, de gele paprika en de rode paprika in reepjes.
Spoel de halve courgette af en snijd in blokjes.
Breng ruim water aan de kook, voeg zout toe en kook de Griekse pasta gedurende een veertiental minuten.
Verwarm de boter in een grote pan of wok.
Voeg de reepjes kippenborstfilet toe en kruid met kippenkruiden, peper, cayennepeper en mediterraans kruidenzout.
Laat even bakken en voeg de uien en knoflook toe.
Bak verder tot de kip bijna gaar is.
Voeg de tomatenpuree en de mosterd toe.
Voeg de puntpaprika, gele paprika, rode paprika en courgette toe.
Verkruimel het groentebouillonblokje en giet de room bij het gerecht.
Giet het sap van de champignons af en voeg ze toe.
Schep alles goed om en laat nog een vijftiental minuten verder bakken op een zacht vuurtje.
Giet de Griekse pasta af en serveer samen met de kippengyros.
ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Dag van herinnering
Twee dagen op voorhand
Éen dag op voorhand
Op de dag van de aanbieding
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.