1. Startpagina
 2. P
 3. Kippenwokreepjes
Kippenwokreepjes
Kippenwokreepjes
Kippenwokreepjes
Kippenwokreepjes
Kippenwokreepjes
Kippenwokreepjes

17 / 50

Kippenwokreepjes

gemarineerde verse kipfiletreepjes op Thaise wijze, Belgisch kwaliteitsvlees

7.49
600 g 12.48/kg
Kippenwokreepjes Kippenwokreepjes

 • Met onze verse gemarineerde kippenfiletreepjes tover je in 1, 2, 3 een heerlijke Thaise wok op je bord. De reepjes zijn al voorgesneden, zodat jij snel en gemakkelijk een lekker gerecht op tafel kan toveren. Da’s slim!

 • Aziatisch koken kan natuurlijk niet zonder kruiden. De wokreepjes zijn al gemarineerd met oosterse specerijen, wat je gerecht meteen perfect op smaak brengt.

 • Deze gemarineerde kippenfiletreepjes zijn perfect combineerbaar met allerlei groenten. Ui, rode peper, paprika, wortel en champignons passen hier bijvoorbeeld perfect bij! Niet veel tijd of zin om groenten te snijden? Dan zijn deze wokgroenten de ideale oplossing.

 • Slimme baktip: Bereid je wok in een wokpan met een antiaanbaklaag, dan blijven de groenten en het vlees niet aan de pan kleven, en hoef je minder af te wassen. Bovendien heb je ook minder vetstof nodig. Het grote voordeel aan wokken is dat je alles in één pan kan bakken. Bak eerst de kippenreepjes gaar en goudbruin, haal uit de pan en wok dan de groenten. Begin met de hardste groenten, die vragen de meeste tijd om te garen. Doe daarna de kip terug in de pan en voeg eventueel nog wat kruiden, sauzen, zaden of pinda’s toe. Een heerlijk stukje Aziatische keuken op je bord!

 • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct en dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.  

Kippenwokreepjes
Kippenwokreepjes
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch