Laat je papa stralen op Vaderdag!

Op 12 juni is het Vaderdag, dus zetten we onze papa’s in de spotlight. Maak het samen gezellig met lekker eten, drinken en uiteraard: een geschenk. Bij ALDI zijn er oneindig veel mogelijkheden om je papa te verwennen. Frisse verzorgingsproducten, een goede fles wijn of een biertje, het kan allemaal. Als je papa ook gek is op zomers tafelen, hebben we nu een heerlijk zomerassortiment. En dat voor een lage prijs. Ontdek het in een ALDI-winkel in je buurt!

btn
knuffelen

Knuffelen zonder stoppels

Het wordt nóg leuker om papa in de watten te leggen met onze verzorgingsproducten. Lekker ontspannen en dan een hele dag samen knuffelen en ravotten!

Ontbijt

Vers ontbijt op bed

Geen betere manier om Vaderdag te beginnen dan met een heerlijk ontbijt op bed. Verras je papa met deze verse producten, voor een dag vol energie!

verse Zeeuwse mosselen

Verse Zeeuwse mosselen

Ontdek onze verse Zeeuwse mosselen, lees onze tips of laat je inspireren door onze heerlijke mosselrecepten.

Meer

Zomerassortiment

Het is altijd slim om je boodschappen bij ALDI te doen, ook in de zomer! Van barbecuevlees tot heerlijk frisse ijsjes, met onze zomerse producten proef je de zon bij elke gelegenheid.

Meer

Heerlijke recepten voor Vaderdag

Wijn

Klinken op papa!

Papa’s met karakter verdienen ook karaktervolle wijnen. Hulp nodig bij je keuze? Kies de ideale wijn dankzij onze wijnwijzer. Sommelier John Van De Walle helpt je in enkele vragen bij het vinden van de perfecte wijn voor je gerecht!

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch