moederdag

Maak mama blij op 14 mei! 

Moederdag, dat is de mooiste dag van het jaar, toch? Het is in ieder geval het perfecte moment om alle mama’s in de bloemetjes te zetten. Bij ALDI zijn de opties voor een origineel cadeau eindeloos. Wat dacht je van heerlijk geurende rozen, tulpen of zomerbloemen? In onze winkels vind je natuurlijk ook heel wat prachtige geschenken, van verzorgingsproducten tot chocolade, maar je kan ook zelf aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop met onze knutseltip of verras de hele tafel met een heerlijk feestrecept!

bloomen

Een creatief cadeau

Met wat lege plastic flessen die je thuis kan vinden, knutsel je eenvoudig een zelfgemaakt vaasje in elkaar. Hoe je de vaas versiert, dat kies je volledig zelf. Ga aan de slag met papier-maché of haal je beste verfkunsten boven en tover een grote glimlach op je mama’s gezicht!

Wat heb je nodig?
plastic flessen (waterflessen, wasmiddel, enz.) • decoratieverf • lijm • stiften • decoratiemateriaal (papier-maché, stickers, enz.)

  • Stap 1. Zijn er lege plastic flessen in huis? Zoals lege flessen wasmiddel? Hou ze zeker bij voor deze knutseltip! Was de flessen goed uit en laat ze drogen.
  • Stap 2. Eens de flessen droog zijn, kan het verven beginnen! Verf de flessen in een kleur naar keuze. Je kan er ook voor kiezen om een fles maar gedeeltelijk te verven. Daarnaast kan je ook aan de slag met papier-maché of stickers om de flessen extra te decoreren.
  • Stap 3. Met stiften kan je nog een leuke boodschap op de vaasjes schrijven of tekeningen toevoegen.
  • Stap 4. Nu kan je de vaasjes vullen met water. Plaats er wat verse bloemen in. Klaar! 
taart recept

TAAAART!

Frisse kaastaart met vers fruit

Een kaastaart met vers fruit, koekjeskruimels en witte chocolade, dat klinkt als een feestmaaltijd. Bekijk de video hieronder en ontdek hoe je deze heerlijke taart eenvoudig op tafel zet. Heb je liever een ander dessert? Ontdek onze volledige receptenpagina en kies je favoriet.

Smakelijk!

onze sommelier

En nu nog de wijn!

Geef Moederdag een frisse finishing touch met ons breed assortiment wijnen. Hulp nodig bij het kiezen? Kies de ideale wijn dankzij onze wijnwijzer. Sommelier John Van De Walle helpt je in enkele vragen bij het vinden van de perfecte wijn voor je gerecht!

Onze aanbeveling

Siciliaanse rode wijn
4.99
75 cl 6.65/l
BALLATURI® Siciliaanse rode wijn
Siciliaanse rode wijn
Pinot blanc
3.99
75 cl 5.32/l
Pinot blanc
Pinot blanc
Lekker en gezond!

Vier Moederdag met een heerlijke barbecue

Ontdek alles voor je barbecue
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch