1. Startpagina
  2. P
  3. Passendale Classic
Passendale Classic
Passendale Classic

8 / 114

PASSENDALE® Passendale Classic

zachte en smeuïge Belgische kaas, 5 sneetjes

3.99
190 g 21.00/kg
Passendale Classic

Geniet van sneetjes zachte Passendale-kaas, die volgens origineel recept bereid werden in West-Vlaanderen. 100 % Belgisch dus! Wist je trouwens dat Passendale van nature lactosevrij is?


Passendale is een halfharde kaas met een zachte en smeuïge smaak. Probeer zeker eens een sneetje op je boterham als ontbijt. Blijf in de ontbijtsfeer en smeer er ook eens wat confituur op. Dankzij dit recept maak je zelf gemakkelijk verse blauwebessenconfituur. Of ga voor het light fruitbeleg van ALDI.


De korst hoef je er niet af te snijden, want die is gewoon eetbaar. Handig! Geopend is de kaas twee tot drie weken houdbaar onderaan in de koelkast als je hem in de originele verpakking bewaart.


Heb je er al eens aan gedacht om sneetjes kaas bij je kaasschotel te serveren? Naast deze Passendale Classic, heb je bij ALDI keuze uit nog meer heerlijk broodbeleg. Onze eigen pittige abdijkaas, zachte abdijkaas of fruitige Royale-kaas , bijvoorbeeld. Stuk voor stuk werden ze getest en goedgekeurd door ons kwaliteitsteam. Zij hebben een heleboel kazen geproefd en enkel die met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de rekken gelegd. Topkwaliteit verzekerd!


Versier je kaasplank ook met wat charcuterie zoals paté, parmaham of salami, bijvoorbeeld. En vergeet ook het brood en de wijn niet!


Wil je exact weten hoe je de perfecte kaasschotel samenstelt? Daar hebben wij aan gedacht. Klik hier voor ons assortiment kazen, tips, bijpassende wijnen en originele ideetjes. Pure smaken op je bord gekruid met goed gezelschap: zo heerlijk eenvoudig kan het soms zijn.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch