1. Startpagina
  2. P
  3. Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes
Kaasblokjes

7 / 112

BISTRO'MIX® Kaasblokjes

keuze uit verschillende soorten

2.89
175 g 16.51/kg
Kaasblokjes

Op de verpakking van deze kaasblokjes zie je 48+ staan. Behalve op die van de abdijkaas, daar staat 50+. Maar wat betekenen die getallen nu eigenlijk? Wel, ze geven de hoeveelheid vet in de kaas aan. Hoe hoger het getal, hoe voller de smaak.


De kaasblokjes van ALDI werden getest en goedgekeurd door ons kwaliteitsteam. Zij hebben er een heleboel geproefd en enkel die met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de rekken gelegd. Bovendien zijn ze stuk voor stuk Belgisch!


En ze mogen trouwens zeker niet ontbreken bij je kaas- en wijnavond. Voor een geslaagde kaasplank heb je namelijk zachte, harde, halfharde en verse kazen nodig. Kies per categorie 1 à 2 kazen uit. Is de kaasschotel de hoofdmaaltijd, neem dan 200 g kaas per persoon als richtlijn. Zo weet je zeker dat er voor iedereen genoeg is.


Wil je exact weten hoe je de perfecte kaasschotel samenstelt? Wij hebben dé kaasschotelgids voor jou gemaakt. Klik hier voor ons assortiment kazen, tips, bijpassende wijnen en originele ideetjes.

Kaasblokjes
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch