1. Startpagina
 2. P
 3. Zachte aperitiefkaas
Zachte aperitiefkaas
Zachte aperitiefkaas

9 / 112

Zachte aperitiefkaas

natuurgerijpte kaas met zachte korst, op basis van gepasteuriseerde Belgische koemelk, ideaal als aperitief

2.99
180 g 16.61/kg
Zachte aperitiefkaas

Kaas voor bij het aperitief? Denk niet alleen aan de klassieke kaasblokjes. Kom origineel uit de hoek met deze zachte aperitiefkaas van Belgische kwaliteit.


Het is een smeuïge kaas met zachte, eetbare korst op basis van op-en-top Belgische koemelk. Dankzij de lange vorm met streepjes, snijd je hem zonder moeite in even grote stukken. Maar pas op, de heerlijke smaak en textuur zijn bijzonder verslavend.


Pak je graag uit met een mooi apero-bordje? Hieronder vind je enkele leuke ideeën om je gasten te verwennen: • Op een prikkertje met een druif of een kerstomaatje

 • Op een toastje met wat pesto 

 • Als minibrochette met stukjes gerookte zalm en schijfjes komkommer

 • Heerlijk gesmolten op een croque-monsieur die je nadien in hapklare stukjes snijdt.


En ook op je kaasschotel komt hij perfect tot zijn recht. Zorg dat er naast enkele soorten zachte kazen ook harde, halfharde en verse kazen op de plank komen. Kies per categorie 1 à 2 kazen uit. Is de kaasschotel de hoofdmaaltijd, neem dan 200 g kaas per persoon als richtlijn. Zo weet je zeker dat er voor iedereen genoeg is.


Wil je exact weten hoe je de perfecte kaasschotel samenstelt? Daar hebben wij aan gedacht. Klik hier voor ons assortiment betaalbare kazen, tips, bijpassende wijnen en originele ideetjes.


Deze Belgische aperitiefkaas van ALDI werd getest en goedgekeurd door ons kwaliteitsteam. Zij proeven een heleboel verschillende producten en brengen enkel die met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de rekken.

Zachte aperitiefkaas
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch