1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Visgerechten
  4. Tartaar van Schotse zalm en avocado

Tartaar van Schotse zalm en avocado

Gemakkelijk

20min.

4 Porties
200 g schotse zalm
2 avocado's
0,5 rode puntpaprika
0,5 limoen
enkele takjes peterselie
enkele sprietjes bieslook (vers)
enkele takjes koriander
2 eieren
2 eetlepels olijfolie
1 snuifje peper & zout
Recept mailen
Kook de eieren hard in 8 minuten. Laat de eieren afkoelen en pel. Snijd 1 ei in vieren en plet het andere ei met een vork.
Pers de halve limoen. Snipper de zalm fijn. Schil de avocado’s, snijd doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en overgiet met het limoensap. Snipper de groene kruiden fijn. Houd een beetje kruiden over voor de afwerking en hussel de rest onder de avocado. Snijd het kroontje van de paprika, halveer in de lengte en verwijder de zaden. Snijd het vruchtvlees in heel fijne blokjes.
Meng de avocado met de fijngesnipperde zalm, de paprikablokjes en het geplette ei. Giet de olijfolie erbij en meng voorzichtig door elkaar.
Zet een serveerring op elk bord en schep er de zalmtartaar in. Druk lichtjes aan en verwijder de ring. Werk af met de groene kruiden, een partje ei en wat fijngesnipperde rode paprika.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch