1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Lunchrecepten
  4. Toast met wilde Schotse zalm en gepocheerd ei

Toast met wilde Schotse zalm en gepocheerd ei

Gemiddeld

20min.

4 Porties
8 sneetjes schotse zalm
4 sneetjes bruin vers brood
150 g gemengde sla
1 lente-uitjes
enkele sprietjes bieslook (vers)
4 eieren
80 g roomkaas
1 scheut natuurazijn
2 eetlepels olijfolie
1 snuifje peper
1 snuifje zout
Recept mailen
Zet een grillpan op het vuur met wat olijfolie en laat heet worden. Gril daar de sneetjes brood in aan beide kanten.
Snipper de lente-ui en de bieslook fijn. Maak een salade van de gemengde sla, de lente-ui en de bieslook. Kruid met peper en zout, besprenkel met de olijfolie en meng.
Bereid ondertussen de gepocheerde eieren. Zet hiervoor een grote pot met water op het vuur en giet er een flinke scheut natuurazijn in. Breng aan de kook. Breek een ei in een kopje en druppel er wat natuurazijn op, zo zal het ei sneller stollen tijdens het pocheren. Herhaal voor alle eieren. Draai het vuur lager en roer met een lepel in het water zodat er een kolkje ontstaat in het midden. Laat de eieren één voor één gedurende 1,5 à 2 minuten pocheren in het hete water. Schep de eieren voorzichtig uit het water en laat nog even rusten. Snijd er eventueel de overtollige sliertjes eiwit af.
Besmeer de gegrilde sneetjes brood met de roomkaas. Verdeel er de salade over en schik er de plakjes zalm op. Werk verder af met het gepocheerde ei en kruid met peper en zout. Serveer meteen.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch