1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Feestelijke gerechten
  4. Varkenshaasje à la berdouille met pommes duchesses

Varkenshaasje à la berdouille met pommes duchesses

Gemakkelijk

50min.

4 Porties
1 Ardeens varkenshaasje
2 bio-uien
2 tomaten
100 g komkommer
100 g dik gesneden spek
25 ml azijn
1 dl room
1 zak pommes duchesse
1 klontje boter
25 ml azijn
een snuifje zout
een snuifje zwarte peper
3 dl Leffe blond
Recept mailen
Haal het varkenshaasje een halfuurtje op voorhand uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen. Pel de uien en hak ze fijn. Ontvel de tomaten, verwijder de pitten en snijd in blokjes. Hak de komkommer in blokjes en doe hetzelfde met het buikspek.
Doe wat boter in een pan. Voeg de ui toe samen met de spekblokjes. Besprenkel met de bruine suiker en laat mooi aankleuren. Blus met de azijn om ook de aanbaksels los te maken.
Voeg het bier toe samen met de room en breng aan de kook. Voeg de tomatenstukjes erbij en laat alles inkoken. Eens de saus wat dikt, voeg er dan de komkommer aan toe. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
Bak intussen de pommes duchesse in de oven zoals het op de verpakking staat omschreven en braad ook de varkenshaas.
Doe wat boter in een pan en breng de varkenshaas op smaak met peper en zout. Schroei het vlees langs beide kanten dicht op een middelhoog vuur. Eens het vlees mooi bruin is, verlaag dan je vuur en zet een deksel schuin op je pan of pot. Laat nog 20 à 25 minuten verder bakken.
Serveer het varkenshaasje met de saus en de pommes duchesse.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch