1. Startpagina
  2. Recepten
  3. BBQ-recepten
  4. Scampibrochettes met krielaardappelen, spek en geitenkaas

Scampibrochettes met krielaardappelen, spek en geitenkaas

Gemakkelijk

30min.

4 Porties
4 scampibrochettes (french grill scampi)
750 g krielaardappelen
2 reepjes geitenkaas
1 pakje mager ontbijtspek
1 zakje gemengde sla
2 citroenen
1 plantje peterselie
1 teentje look/knoflook
2 eetlepels olijfculinaire
kruidenmolen hot and spicy
1 snuifje zwarte peper
1 snuifje zeezout
1 snuifje zout
keukenrol
Recept mailen
Neem de scampibrochettes tijdig uit de vriezer zodat ze kunnen ontdooien. Dep het overtollige vocht af met keukenpapier wanneer ze ontdooid zijn.
Kook de krielaardappelen in gezouten water tot ze net niet beetgaar zijn (ongeveer tien minuten) en giet ze af. Pel het teentje knoflook en snipper fijn. Doe een scheutje olijfolie, de fijngesnipperde look, een beetje verse peterselie en grof zeezout in en kom en meng de gekookte krielaardappelen erdoor.
Snijd de geitenkaas in schijfjes en wikkel elk stukje in een sneetje ontbijtspek.
Leg de krielaardappeltjes enkele minuten op de gril.
Wacht met de scampibrochettes tot de barbecue goed heet is en gril de brochettes kort aan beide kanten, zodat ze net beetgaar zijn.
Tip: De scampi’s zijn gaar als ze niet meer glazig zijn. U haalt ze dan best meteen van de grill om te voorkomen dat ze taai worden.
Dresseer elk bord met wat gemengde sla, verdeel de geitenkaasjes en de krielaardappeltjes over de borden en leg een scampibrochette op elk bord.
Werk af met zwarte peper, de hot and spicy-kruidenmix, de peterselie, enkele partjes citroen en een paar druppels olijfolie.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch