1. Startpagina
 2. P
 3. Varkenshaasje rozemarijn
Varkenshaasje rozemarijn
Varkenshaasje rozemarijn
Varkenshaasje rozemarijn
Varkenshaasje rozemarijn
Varkenshaasje rozemarijn
Varkenshaasje rozemarijn

11 / 20

Varkenshaasje rozemarijn

gepekeld varkenshaasje, Belgisch kwaliteitsvlees, variabel gewicht

8.99
500 g, variabel gewicht 17.98/kg
Varkenshaasje rozemarijn Varkenshaasje rozemarijn

 • Hou je van een lekker Belgisch varkenshaasje tijdens een zondags familiediner? Ook op de BBQ is dit stukje gepekeld varkensvlees een streling voor je smaakpapillen! Gecombineerd met een verrukkelijke blackwellsaus, krielaardappelen en veldsla is dit varkenshaasje dé ster op je BBQ-tafel.

 • Ook gegrilde groentjes passen heel goed bij een varkenshaasje. Ga voor een mix van zoete aardappel, courgette en paprika.

 • Slimme baktips:

  • De baktijd van je varkenshaasje hangt af van de dikte van je vlees. Laat garen op de BBQ tot het vlees vanbinnen lichtroze is. Draai het vlees regelmatig om.

  • Neem het varkenshaasje van de grill en laat even rusten op een snijplank. Snijd het vlees vervolgens in plakjes. Dinner is served! • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct, altijd traceerbaar dankzij de ALDI Transparency Code (ATC). Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.

Varkenshaasje rozemarijn
Varkenshaasje rozemarijn
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch