1. Startpagina
 2. P
 3. Zoete aardappelen
Zoete aardappelen
Zoete aardappelen
Zoete aardappelen
Zoete aardappelen

11 / 103

Zoete aardappelen

los

per kg

De zoete aardappel: het gezonde buitenbeentje


De zoete aardappel of bataat is de perfecte vervanger van de gewone aardappel. Ondanks de gelijkaardige naam zijn de twee knollen geen familie. De zoete aardappel is een wortelgewas en heeft naast zijn gekende oranje of witte variant ook gele en paarse afstammelingen. In de herfst- en wintermaanden verkopen we in onze winkels zoete aardappelen van Belgische origine.


Welke gezonde bestanddelen bevat de zoete aardappel en waar zijn deze goed voor? • Vitamine A: goed voor je weerstand, zicht en huid

 • Vitamine C: stimuleert de collageenvorming, die onder meer bijdraagt aan de goede werking van bloedvaten, botten en tandvlees. Vitamine C zorgt er ook voor dat je minder snel moe wordt.

 • Magnesium: goed voor je spieren en zenuwstelsel

 • Kalium: zorgt voor een constante en normale bloeddruk


In de keuken kun je heel veel kanten op met de zoete aardappel: je kunt hem koken, roosteren, stomen, pureren, bakken etc. Een veelzijdige knol dus!  

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch