1. Startpagina
 2. P
 3. Blaye côtes de Bordeaux 'Château Jussas'
Blaye côtes de Bordeaux 'Château Jussas'
Blaye côtes de Bordeaux 'Château Jussas'
Blaye côtes de Bordeaux 'Château Jussas'
Blaye côtes de Bordeaux 'Château Jussas'

20 / 39

Blaye côtes de Bordeaux 'Château Jussas'

robijnrode wijn met aroma's van zwart fruit en zoethout, milde tannines en een mooi evenwicht in de mond door de rijping op eikenhouten vaten gedurende 12 maanden • jaargang: 2020

 • druivensoorten: merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc en malbec

 • suggestie: bij gegrild rood vlees, kip aan het spit, kalfs- of varkensgebraad en rijpe kazen

 • serveertemperatuur: 17-18 °C

4.79
75 cl 6.39/l

Blaye côtes de Bordeaux ‘Château Jussas’ is een prachtige robijnrode wijn met aroma’s van zwart fruit en zoethout. De milde tannines zorgen voor een mooi evenwicht in de mond. Deze wijn is een assemblage van drie druivensoorten: cabernet sauvignon, cabernet franc en malbec. Hij past perfect bij gegrild rood vlees, kip aan het spit, kalfs- of varkensgebraad en rijpe kazen. Om alle aroma’s tot hun recht te laten komen, serveer je deze côtes de Bordeaux op een temperatuur van 17 à 18 graden. Op zoek naar inspiratie voor een gerecht? Neem een kijkje op onze receptenpagina’s. In ALDI’s wijnwijzer ontdek je de beste wijn bij jouw menu. Dit is een regionaal artikel en is niet in elke ALDI-winkel beschikbaar.

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch