Kerstmenu

Kerstmenu 2023

Op zoek naar inspiratie voor je kerstmenu? Schuif mee aan de feesttafel van ALDI en ontdek onze eenvoudige recepten waarmee jij je gasten in de watten legt. Bovendien houd je dankzij onze lage prijzen je feestgerechten heerlijk betaalbaar. Zo serveer je een origineel kerstmenu voor weinig werk én geld. Da’s pas slim feesten!

Aperitieven in stijl

Zorg voor een geslaagd begin van je kerstmenu met lekkere aperitiefhapjes. Of je nu voor onze kant-en-klare hapjes kiest of ze zelf bereidt, smaken doen ze altijd!

Meer

Voordelige voorgerechten

Schuif aan de feesttafel voor de lekkerste voorgerechten. Warm of koud, vis of soep: onze makkelijke recepten kosten je weinig werk… én weinig geld.

Meer

Feestelijke hoofdgerechten

Vlees, vis of veggie? Je vindt alles bij ALDI voor een voordelige prijs. Check snel onze suggesties voor een feestelijke hoofdgerechten.

Meer

Heerlijke desserts

Sluit je feestmenu af met onze verrukkelijke nagerechten. Van ijstaart tot gebak: ontdek al onze kerstdesserts en makkelijke recepten voor een zoete prijs.

Meer

Kazen van de bovenste plank

Verwen je gasten tijdens de feestdagen met een gevarieerde kaasplank vol heerlijke smaken. Succes op een brie-ljante kaas- en wijnavond verzekerd!

Meer

Say cheese: raclette en tartiflette

Ga voor een op-en-top kerstgerecht met tartiflette of raclette. Betaalbaar, weinig werk én superlekker! Ontdek onze kwaliteitsproducten en snelle recepten.

Meer

Geen idee? Vraag het aan onze huissommelier!

Onze huissommelier John Van De Walle heeft een neus voor heerlijke combinaties. Hij toont je de wijn die best bij jou, je feestgerecht én je budget past.

Meer

Alcoholvrij klinken

Mocktail o’ clock! Ontdek hier de lekkerste alcoholvrije dranken en recepten om klassevol te klinken tijdens de feestdagen.

Meer
divider
divider

Najaarsmagazine

Voordelig tafelen met lekkere hapjes, heerlijke gerechten en een bijpassend glaasje wijn? Daarvoor moet je in ons magazine zijn!

Meer

Feestmagazine

Van lekkere hapjes tot een verrukkelijk hoofdgerecht en heerlijke desserts: laat je inspireren voor je betaalbare feestmenu door onze eenvoudige recepten en slimme tips.

Meer

Feestassortiment

Ontdek ons feestassortiment vol betaalbare inspiratie.

Meer

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch