Kerstmenu

Welke gerechten staan straks op jouw kerstmenu?

Stop je zoektocht naar het ideale feestmenu, want hier heeft Willie Witloof zijn nieuwste feestgerechten samengebracht. Kies je favorieten eruit en ontdek meteen welke ingrediënten je op je boodschappenlijstje moet zetten. Dankzij onze lage prijzen, zijn die ook gewoon heerlijk betaalbaar. Wat een feest!

Apero

Apero

Want een goed feest begint bij lekkere aperitiefhapjes.

Meer
Feestelijke gerechten

Feestelijke gerechten

Eenvoudige recepten voor verfijnde gerechten.

Meer
Desserts en pralines

Desserts en pralines

Watertanden en zondigen is toegelaten!

Meer
Feest voor de kinderen

Feest voor de kinderen

Fijne en feestelijke recepten voor de allerkleinsten.

Meer

Een kerstmenu voor ieders budget 

Het ideale feestmenu hoeft absoluut niet duur te zijn. Op zoek naar een menu onder de 15 euro per persoon*? Ontdek hieronder onze suggestie en bied je gasten een heerlijk betaalbaar menu aan. Dubbel feest!

Vis voor de feestdis

Vis voor de feestdis

30 min.

Oesters met radijssalsa

Hapje

Vis voor de feestdis

47 min.

Gegrilde sint-jakobsvruchten met pastinaakpuree en gestoofde prei

Hoofdgerecht

Vis voor de feestdis

30 min.

Cacao Rolls

Dessert

* Prijzen van de individuele artikelen werden berekend op 26/10/2022 en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen. Bij de berekening van dit bedrag werd er geen rekening gehouden met de prijzen van basisingrediënten zoals onder andere (maar niet beperkt tot) olijfolie, kruiden, boter, peper en zout, etc.

divider
WILLIE Witloof

Kaas van de bovenste plank

Je hoeft niet altijd uren in de keuken te staan om een lekker etentje voor te bereiden. We hebben voor jou verschillende soorten kwaliteitskaas uitgekozen. Van de pittige Munster AOP tot de zachte Brie de Meaux AOP, je haalt voor elk wat wils in huis aan een betaalbare prijs. Daarnaast krijg je hier ook praktische tips voor de beste kaasplank, van de juiste hoeveelheden tot de wijn die je het best serveert.

divider
Vind de perfecte wijn

Geen idee? Vraag het aan onze sommelier!

Serveer je graag dé perfecte wijn bij je menu? Onze huissommelier John Van De Walle heeft een neus voor heerlijke combinaties. In onze wijnwijzer helpt hij je bij je keuze. Zo vind je snel en eenvoudig de ideale wijn bij je feestgerecht. Jij hoeft ‘m enkel nog maar te ontkurken, in te schenken en te proeven. Proost!

Slimme wijntips

Hoelang op voorhand open je een wijnfles het best?

Jonge fruitige en mousserende wijnen open je het best kort voor het serveren. Voor vollere witte en rode wijnen doe je dat het best een half uur tot een uur op voorhand. Zo komen alle aroma’s volop tot ontwikkeling.

Wat doe je met een fles die niet leeg is op het einde van je etentje?

Is de fles niet leeg op het einde van je etentje? Sluit een geopende witte wijn zo snel mogelijk af en zet hem in de koelkast. Een ontkurkte witte wijn blijft zo’n 4 dagen lekker.

divider
Wijnspecial

Wijnspecial

Onze huissommelier gidst je doorheen de kwaliteitswijnen van ALDI.

Nu lezen
Eindejaarsmagazine

Eindejaarsmagazine

Laat je inspireren door ons lekker betaalbaar najaarsassortiment.

Nu lezen
Feestspecial

Feestspecial

Hou je feesten betaalbaar dankzij de slimme tips van Willie Witloof en onze inspirerende recepten.

Nu lezen

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch