ALDI, altijd slim
 1. Startpagina
 2. Inspiratie
 3. ALDI, altijd slim
Altijd slim

ALDI, altijd slim

Je boodschappen doen bij een ALDI-supermarkt, dat is altijd een slimme keuze. We werken er immers elke dag aan om het winkelen voor jou eenvoudiger én voordeliger te maken. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. Wil je graag weten hoe we dat doen? Hier ontdek je er alles over.

Alle ingrediënten in één doos: dát is het gemak van onze heerlijke maaltijdboxen. Wees extra slim deze week en haal onze maaltijdbox in huis.

Waarom is het altijd slim om bij ALDI te winkelen?

Met al die ALDI's vind je er altijd eentje in de buurt

ALDI heeft meer dan 440 winkels in België zodat jij altijd dichtbij kan winkelen

Boodschappen doen we graag snel en efficiënt. Wist je dat elke Belg op minder dan vijftien minuten rijden een ALDI-supermarkt in de buurt heeft? Wat in 1976 begon met één winkel in Geel, is uitgegroeid tot meer dan 440 winkels over heel België! Bovendien zijn die steeds vlot bereikbaar, of je nu met de wagen, de fiets of gewoon te voet komt. Zo kan jij vlot je boodschappen doen terwijl je op weg bent naar huis of naar de hobby van je kinderen. Slim gezien, want zo win jij tijd voor leukere dingen.

Keuze zonder stress

ALDI gaat voor kwaliteit, niet voor kwantiteit

Krijg jij ook stress als je moet kiezen tussen te veel producten? Welke van de twaalf verschillende soorten Griekse yoghurt is het lekkerst? En welk type shampoo van welk merk ga je kiezen uit de 37 opties? Deze keuzestress zal je in een ALDI-supermarkt niet ervaren.

Bij de samenstelling van ons assortiment maken onze inkopers een weloverwogen keuze om het juiste product in de rekken te brengen. Zo hoef jij je niet blind te staren op 15 soorten van hetzelfde product en vind je enkel producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien vind je alles wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Ons vast assortiment vullen we steeds aan met lokale producten, wekelijkse specials en tijdelijke seizoensproducten.

Kortom: een overzichtelijk aanbod met producten van de beste kwaliteit. Bye bye keuzestress! 

Producten van de bovenste plank. Ook op de onderste en de middelste

Producten van hoge kwaliteit voor een lage prijs bij ALDI

Als klant hecht je uiteraard veel belang aan de kwaliteit van de producten in je winkelkar. Wij ook. Daarom zijn we elke dag in de weer om de kwaliteit te optimaliseren. Dankzij ons beperkt maar weloverwogen assortiment slagen we hier ook in, want minder producten betekent meer aandacht voor elk product. Alle producten worden uitvoerig getest. Daarbij geldt 1 gouden regel: we testen blind om neutrale resultaten te garanderen.

Wist je trouwens dat uit heel wat consumenten- en smaaktesten blijkt dat onze eigen merken minstens even goed scoren als het gekende A-merk? Dat komt door onze strenge kwaliteitseisen waaraan onze leveranciers moeten voldoen. Bovendien zijn onze eigen merken ook goedkoper dan de gekende A-merken. Maar toegevingen doen op de kwaliteit in functie van de prijs? Dat doen we niet!

Goedkoper winkelen dankzij slim gevulde rekken

Bij ALDI laten we de producten in de doos

Het is je wellicht al opgevallen dat onze producten niet los in de rekken staan. Dit is een bewuste keuze. Door aandacht te besteden aan de verpakking en de producten in het karton te houden, sparen we heel wat tijd en geld uit:

 • We bepalen telkens nauwkeurig het formaat van onze kartonpresentatie zodat onze winkelmedewerkers snel en gemakkelijk kunnen aanvullen.
 • Geen doos gaat moeilijk open dankzij de handige voorgemaakte scheurlijnen. Alweer tijd uitgespaard!
 • Geen sprake van saaie, witte dozen. We zorgen voor een afgewerkt karton met bedrukking zodat het er netjes uit ziet! Bovendien zie je in een oogopslag wat je in je kar legt.
 • Onze kartonverpakkingen zijn specifiek ontworpen in functie van de plaats in het schap.

Dankzij deze aanpak zorgen we voor meer efficiëntie en kunnen we onze prijzen laag houden. En dat voel jij in je portemonnee!

 

Tijd is geld. Bespaar op allebei

Bij ALDI gaat winkelen sneller, omdat je er alles makkelijk terugvindt

Jij vindt dat winkelen vooruit mag gaan. Wij ook. Waar je ook een ALDI-supermarkt binnenwandelt, elke winkel is overzichtelijk opgebouwd:

 • Je hebt geen GPS nodig om terug te vinden wat je zoekt dankzij de duidelijke belettering die je vanuit alle hoeken kan zien hangen.
 • Geen rayons tot tegen het plafond! We plaatsen geen voorraden boven op de rekken zodat je steeds een breed overzicht op de winkel behoudt.
 • Alle producten staan zoveel mogelijk binnen handbereik. Geen gevaarlijke rek- en strekoefeningen of trapjes, de lichte producten bovenaan en de zwaardere producten onderaan.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.
div>

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.