De emoji®

Maak kennis met de emoji®

De emoji®:  het gele gezichtje met de grote smile, het aapje met de handen voor de ogen of het spookje dat z’n tong uitsteekt … Je kent ze vast allemaal. Maar als je nu bij ALDI winkelt, kan je ze ook alle 24 in het echt ontmoeten én meenemen naar huis! Per aankoopschijf van € 15* krijg je er eentje gratis.

VAria_Collectorbox

Verzamelalbums bijna uitverkocht in de winkels, maar niet getreurd!

De emoji® zijn een groot succes. In die mate dat de verzamelalbums in sommige winkels reeds uitverkocht kunnen zijn, ondanks onze zorgvuldige planning. Maar niet getreurd! Je kan jouw emoji® meteen onderdak geven. Via de link hieronder kan je een zelfbouwpakket downloaden en je eigen album maken.

Wil je toch liever een verzamelalbum zoals in de winkel? Dan kan je hieronder eentje bestellen. En dit aan dezelfde prijs als in de winkel: € 1,99 per album. Let op! De bestelde verzamelalbums zullen pas beschikbaar zijn vanaf eind januari 2020.

Bedankt voor je begrip en nog veel verzamelplezier!

Varia_APP

Extra digitale pret met de ALDI-emoji-app

Is iedereen bij jullie thuis in de ban van de emoji®? Download dan zeker ook de gratis ALDI-emoji-app voor urenlang digitaal plezier. Met de app kan je in je ALDI-winkel emoji® scannen, verzamelen én in augmented reality tot leven wekken op je smartphone. Maar je kan er ook een leuk spel mee spelen waarbij emoji® Koolio een spannende obstakelrace over een kassaband moet afleggen. En heb je alle 24 digitale emoji® verzameld, dan krijg je zomaar een tweede spel cadeau. Daarnaast bevat de app ook nog een digitale dobbelsteen om de gezelschapsspelletjes te spelen die in je emoji®-verzamelalbum zitten. Laat de pret snel beginnen …

Te koop in elke ALDI-winkel

Emoji-koekjes

1.49
200 g 7,45/kg
Emoji-koekjes

* 1 emoji® gratis per aankoopschijf van € 15 vanaf 16/09/2019 t.e.m. 26/10/2019, met uitzondering van tabakswaren. Verzamelalbum te koop in ALDI voor € 1.99. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Onder voorbehoud van wijzigingen. emoji® is a registered trademark of the emoji company GmbH. © 2015-2019 emoji company GmbH. All rights reserved.

* Voetnoten en juridische informatie
*
In tegenstelling tot ons vast assortiment worden deze aanbiedingen slechts in beperkte aantallen verkocht. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
**
Deze artikelen zijn slechts in beperkte aantallen beschikbaar. Het is dan ook mogelijk dat ze op bepaalde momenten van de actieperiode uitverkocht zijn.
***
Dit artikel is niet in alle winkels beschikbaar.
ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.