We zijn uitverkocht…

Onze spaaractie was een groot succes, waardoor alle emoji® uitverkocht zijn. Bedankt om met zo velen zo een groot enthousiasme te tonen voor onze actie.

Nog op zoek naar bepaalde emoji® om je collectie te vervolledigen? Ga dan zeker eens kijken in onze ALDI emoji®-ruilgroep.

Onze excuses voor het ongemak.

Jouw ALDI-team

 

Ruilgroep

ALDI emoji®-ruilgroep

Heb jij al 3 keer een Funky Fez, maar nog geen King Panda? Word lid van onze Facebookgroep en ruil jouw extra emoji® met elkaar, totdat je ze alle 24 hebt verzameld!

Ontdek de 24 nieuwe emoji® 

De emoji® zijn terug bij ALDI! 24 nieuwe emoji® in de ban van muziek en jij kan ze allemaal verzamelen. Leer ze hier allemaal kennen.

Topsy

Topsy

Ik ben Topsy en ik zet de boel graag op z’n kop. Ik heb het liefst wanneer de muziek lekker hard gaat. Dan shake ik met mijn hoofd alle richtingen uit!

Fill folk

Fill folk

Ik ben Fil Folk! Wanneer ik naar volksmuziek luister, dan tintelt mijn snor. Ik speel allerlei instrumenten, maar de mandoline is mijn favoriet. Ken je die al?

King panda

King panda

Yow yow! King Panda in the house! Ik hou van bling en bling houdt van mij. Ik schud met gemak de vetste rapteksten uit mijn mouw. Je hebt mijn hiphop hits vast wel al eens op de radio gehoord, toch?

Chilso

Chilso

Ze noemen mij Chilso, omdat ik zoooo chill ben natuurlijk! Voor mij is altijd alles goed. Al fluitend ga ik door het leven en dat komt mij goed van pas, ik fluit hele dag door de deuntjes van mijn favoriete liedjes.

Pim Punk

Pim Punk

Pim is mijn naam, Punk is hoe ik in het leven sta. De regels, daar durf ik soms al eens tegen in te gaan. Geef mij maar ruige muziek met harde gitaarsolo’s. Het muziekvolume luid en alles even loslaten!

Rocka Billy

Rocka Billy

Time to boogie! Wie Rocka Billy hoort, denkt spontaan aan dansbare deuntjes met een hoog rockgehalte. Elvis, wie is dat? Zie mij maar als de nieuwe King of Rock’nRoll. Mijn dansmoves zijn trouwens he-le-maal smooth. Performance is alles in deze wereld!

Tranco

Tranco

Ik ben Tranco. Ze noemen mij zo omdat ik vaak he-le-maal in trance raak van muziek. Op diepe trance en houseliedjes kan ik uren staan meebewegen op het ritme. Huh, hoe laat is het? Ik had geen idee dat er al zoveel tijd gepasseerd was!

Jacky Jazz

Jacky Jazz

Oooooh yeah, ik ben Jacky Jazz, de saxofoonemoji®. Word jij ook zo chill wanneer je mijn zwoele tonen hoort? Wacht maar tot ik het tempo opdrijf! Ik improviseer zo hele liedjes bijeen!

Funky Fez

Funky Fez

Hey daar, ik ben Funky Fez, dat zie je toch zo? Als DJ draai ik de vetste plaatjes, maar discomuziek is toch echt mijn favoriet. Ga alvast op de dansvloer staan, want voor je het weet speel ik een liedje waar je gewoon moét op dansen.

Mic Mike

Mic Mike

Mic Mike is mijn naam, omdat ik de microfoonemoji® ben, maar ook omdat ik nogal luid kan zijn. Mij horen ze al van ver! Wat ik het liefste doe? Zingen natuurlijk! Hoge noten, lage noten, er is niets dat ik niet aankan.

ALDI music

ALDI music

ALDI music, dat ben ik! Zonder mijn muzieknoot kan je geen liedjes maken. Ik ben overal waar muziek is, maar je moet wel goed opletten! Vaak zie je me niet, maar je kan mij altijd horen. Gaan we samen muziek maken?!

Guytar

Guytar

Ik heet Guytar, de gitaaremoji®. Klassieke, akoestische, bas – of elektrische gitaar: ik hou van alle gitaarklanken. Als ik geen gitaar aan het spelen ben, dan ben ik vast aan het slapen. En zelfs dan zeggen de andere emoji® mij dat ze mijn deuntjes nog kunnen horen! Ik krijg er maar niet genoeg van.

Lazy Luuk

Lazy Luuk

Alles rustig aan hier! Ze noemen mij Lazy Luuk, omdat ik graag aan het chillen ben. Het hoeft toch niet altijd ruig en energiek te zijn? Geef mij maar enkele leuke deuntjes waarbij ik heerlijk achteruit kan leunen.

Yihah

Yihah

Howdy partner! Ik ben Yihah en zonder mijn cowboyhoed kom ik nergens. In het weekend ga ik lijndansen en daarna treed ik meestal op met mijn band. Country, ze noemen ze onze muziekstijl. Met mijn banjo en mijn hoed, heb ik het echt overal goed!

e-Lectro

e-Lectro

H-a-l-l-o, ik ben e-Lectro. Mijn favoriete danspas dat is...de robot natuurlijk! Heb jij die al eens geprobeerd? Als je mij zoekt, ben ik altijd op de dansvloer te vinden. Waar elektronische muziek is, daar is e-Lectro!

Singlove

Singlove

Heeeeey jij daar! Ik heet Singlove. Ik hou van zingen en ik hou van de liefde! En van de liefde bezingen natuurlijk. Als je een liefdesliedje hoort, heb ik daar vast wel iets mee te maken. Ik produceer hit na hit, and I Iove it!

Isco Disco

Isco Disco

Schijn even fel als een ... discoball! Ik ben Isco Disco, mijn favoriete ijsje is een frisco en tijdens optredens zorg ik altijd voor de sfeer. Met mijn geglinster maak ik van elk evenement écht een feestje.

Basso

Basso

Basso hier, dat hoor je wel! De audio staat luid en de muziek klinkt fel! Als ik er ben, kan het optreden pas echt van start gaan. Welke muziek er ook door mijn boxen galmt, je zal het niet kunnen missen!

Fivey

Fivey

High five! Ik ben Fivey en plezier maken staat bij mij op nummer één. Dat doe ik niet graag alleen, maar wel met al mijn vele emoji® vrienden. Niks beters dan goede muziek, danspasjes en een geweldige sfeer om samen van te genieten toch? Nog een high five!

Billy Bro

Billy Bro

Hallo man! Ik heet Billie Bro. Kom met me mee chillen, yeah! Als er ergens reggae opstaat, dan ben ik erbij. Die chille vibes man, dat maakt toch iedereen blij.

Rockit

Rockit

Met mijn handen in de lucht ga ik helemaal uit de bol! Rockit is mijn naam en dat zal iedereen geweten hebben. Heeft er iemand Fivey gezien? Ik ben gelukkig glow-in-the-dark en heel gemakkelijk om terug te vinden!

Pops

Pops

Hallo daar, mijn naam is Pops. Ze vergelijken mij wel eens met grote popsterren. Wat we zeker gemeen hebben, is onze liefde voor popmuziek. Als ik kon, zou ik hele dagen zingen. Oh wacht eens...dat doe ik ook! Lalalalaaaaaa!

Ding Dong

Ding Dong

Bing Bong, ik ben Ding Dong! Geen King Kong, maar wel een aapemoji® met heel gevoelige oren. Ik sta nochtans graag heel dicht bij Basso, dan voel ik pas echt het ritme. Als het te luid wordt, hou ik wel even mijn handen over mijn oren. Gemakkelijk opgelost!

Cool Cato

Cool Cato

Hello, coolio! Ik ben Cool Cato en dat ik cool ben, is ook zo! Ik word uitgenodigd op alle emoji®-feestjes. Zonder mij, zou het maar een saaie boel zijn hoor. Gelukkig ben ik altijd van de partij.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch