Wegens succes uitgeput...

Beste klant,

Onze spaaractie is een groot succes en dat hebben we helemaal aan jou te danken! Jammer genoeg bestaat de kans dat de voorraad emoji® en de verzamelalbums volledig uitgeput is in enkele winkels.

We bieden je onze oprechte verontschuldigingen aan voor het ongemak.

Mis je nog enkele emoji® in je collectie? Ga dan snel naar onze Facebook ruilgroep tot je ze alle 24 verzameld hebt!

Hou je verzameling in het oog met ons handig verzamelblad dat je hier kan downloaden.

Jouw ALDI-team

extra-spelletjes

Sport … én spel!

We hebben nog extra spelplezier voor jou. Maak je eigen emoji®-masker, speel ons leuke knikkerspel en hou je verzameling in het oog met ons handige verzamelblad. Vul je e-mailadres in en maak je klaar voor de start!

 

Ontdek deze eenvoudige recepten, een prima maaltijd voor of na het sporten*.

Wentelteefjes met appel en blauwe bessen
25 min.

Wentelteefjes met appel en blauwe bessen

35 min.

Courgettekoekjes met zalm

Snelle wraps met frisse falafelballetjes
20 min.

Snelle wraps met frisse falafelballetjes

Ruilgroep

Welkom in de ALDI emoji®-ruilgroep 

Heb jij al 3 Billy Bikes maar mis je nog Chachacha en Gympsy? Word dan lid van onze Facebookgroep en ruil jouw extra emoji® om je verzameling compleet te maken.

Maak kennis met de 24 nieuwe emoji®

De emoji® zijn terug bij ALDI! Ze staan te springen van ongeduld, en ook een beetje omdat ze gewoon gek zijn op beweging. Verzamel jij ze alle 24? Leer ze hier eerst allemaal kennen.

Aqualdi

Aqualdi

Ga je sporten, neem mij dan zeker mee op zak. Vul me met water of een sportdrank en geef me een flinke kneep wanneer je dorst hebt van de inspanning. Of doe gewoon een bottle flip, dat vind ik leuk!

Banana

Banana

Weet je waarom je mij zoveel in de buurt van sporters ziet, of ze nu fietsen, tennissen of lopen? Omdat ik hen energie geef om nóg beter te kunnen sporten. Geen dipjes meer!

Billy Bike

Billy Bike

Van fietsen gaat mijn hart sneller slaan. Door de bossen, op een berg en door dalen, langs rivieren en meren. Het is genieten maar ook een uitdaging, zeker als je zoals ik altijd je grenzen wil verleggen.

Chachacha

Chachacha

Wie zegt dat dansen geen sport is, heeft me nog nooit uren zien shaken, rocken, samba en mambo dansen. Het is de leukste sport die je op muziek kan doen. Elke keer ik dansend mijn ogen sluit, waan ik mij in het paradijs!

Cheerio

Cheerio

Sporters en supporters, da’s maar 2 letters verschil. Als ik juich voor m’n favoriete ploeg of speler, geef ik écht alles! Want springen en roepen, daar heb je ook een goeie conditie voor nodig.

Coach

Coach

Ik ben graag in vorm en daar doe ik alles voor. Ik ben de koning van de fitnesszaal, de prins van de intervaltraining. Voor mij is een dag zonder training een verloren dag.

Cup

Cup

Ze zeggen dat deelnemen belangrijker is dan winnen. Dat is mooi, maar voor mij is het net omgekeerd. Als ik de beker zie schitteren, beginnen ook mijn oogjes te fonkelen. Ik wil hem in mijn armen houden!

Dunking Dave

Dribble

Geef mij de bal en ik dribbel elke tegenstander als een wervelwind voorbij. Een pass geven of een driepunter maken? Op mij kan je rekenen. En dan heb je mij nog niet zien dunken!

Gym Jimmie

Dumbell

Mijn naam is Dumbbell en pure power is mijn ding. Geen kracht zonder wilskracht, zeg ik altijd, want als de wil ontbreekt om je spieren te trainen, blijf je zo slap als een vod!

Fastlane Freddy

Fastlane Freddy

Ik heb geen tijd te verliezen. Daarom hou ik van rap - niet van de muziek hé - maar van de snelheid. Ik hou ook makkelijk het hoofd koel als ik plankgas geef. En nu moet ik ervandoor!

Golfy

Golfy

Ik swing als de beste. Niet op de dansvloer maar op een green met 18 holes. Ik heb zoveel drive en toch mis ik geen gaatje. Noem het precisie, ik noem het (pure) liefde voor golf.

Gympsy

Gympsy

Ik voel mij echt overal thuis: op de mat, op de balk, aan de brug met ongelijke leggers … En hopelijk straks op het hoogste schavotje. Dubbele salto of halve schroef? Mijn elasticiteit is mijn grootste troef!

Jockey joe

Jockey joe

Ik vind het zalig om op m’n paard te zitten. Hij stapt, draaft en rent wanneer ik het vraag. Mocht ik kunnen, zou ik op m’n paard slapen. Samen zijn we een topteam. Hij rijdt, ik leid.

Knock Out

Knock Out

Mij moet je niet zonder handschoenen aanpakken. Ik fladder in de boksring als een vlinder boven een bloem en af en toe – BAM! - maak ik contact. Op naar de volgende ronde, en de volgende K.O.! OK?

Nina Ballerina

Nina Ballerina

Ik loop op de toppen van mijn tenen voor een daverend applaus. Maak ik een pirouette dan zegt het publiek “Oooh!” Fladder ik met mijn tutu over het podium, dan roepen de mensen “Wauw!” Dat ik nu maar niet náást mijn schoenen begin te lopen.

Ollie

Ollie

Met mij in je buurt loopt je dag op rolletjes. Skate ik voorbij met mijn coole tricks, dan zie ik vele hoofden draaien van verbazing. Vooral in de halfpipe voel ik me thuis. En ja, ik mis een tand maar ik ken wel de coolste skateparken van het land!

Penalty

Penalty

Tegen een bal trappen is een koud kunstje voor de ene, een kunst voor de andere. Ik weet alleen dat je met een goede traptechniek en de juiste trucs alles in huis hebt om een keeper te verslaan en te scoren!

Power

Power

Ik ben fier op elke spier in mijn lijf. Ik bundel het beste van wat ik in mij heb: veel wilskracht en nog meer discipline. Het resultaat? Voel zelf maar eens aan mijn spieren!

Referee

Referee

Ik ben het fluitsignaal dat alle sporten in goede banen leidt, want zonder regels heb je geen eerlijk spel. Dus als ik affluit mag je van een ding zeker zijn: de beste heeft gewonnen.

Runny

Runny

Lopen is m’n leven. Als ik m’n sneakers aantrek begint m’n bloed te pompen en dan ben ik vertrokken. Ik kijk niet op een kilometer als ik gelanceerd ben. En achteraf voel ik me nóg beter dan voordien.

Slay

Slay

Glijden is mijn ding. Op het scherp van de snee voel ik me supercool. In de bochten raken m’n handen het ice en dat is nice. En na twee uurtjes schaatsen neem ik altijd een fris-drankje … met héél veel ijs.

Smash

Smash

Forehand, backhand, passing shot, volley, opslag … Je kan zoveel mooie dingen doen met een geel balletje als je maar traint. En één van de woordjes die ik het liefste hoor voor ik het spelletje win, is Love. 40 – Love. Zo mooi!

Speedoo

Speedoo

Mijn vrienden noemen mij “Sharky” omdat ik door het water glijd als een haai. Als ik baantjes trek, vind ik het zalig om alles te geven. Of het nu rugslag is of schoolslag, ik sla altijd mijn slag in het zwembad.

Sweaty

Sweaty

Ik kijk niet op een inspanning, wat ik ook doe. Maar waar ik het meest van hou is wandelen, snelwandelen. 30, 40 en 50 km is voor mij dagelijkse kost. Want eigenlijk is er in de sport maar één regel: zonder zweet, geen glorie!

*We wensen te benadrukken dat de nutritionele behoeften voor of na het sporten anders zijn. Daarnaast hangt het ook af van de intensiteit, duur sport, type sport, persoon, tijdstip van consumptie voor of na sporten, wat de persoonlijke behoeftes zijn,…

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch