Ontdek alle emoji® en een heleboel tips,
spelletjes en verrassingen 

De emoji®-actie was zo succesvol dat we er een beetje emojioneel van worden.
Want alle 24 emoji® hebben een thuis gevonden. Wil je nóg meer plezier beleven aan je verzameling of wens je je collectie uit te breiden? Lees dan vooral verder.

 

De emoji® actie

new image

Onze emoji® vielen in de smaak

Er bestaat geen twijfel over: jullie zijn 🤪 van onze emoji®!

Alle 24 emoji® zijn intussen de deur uit. Ook de verzamelalbums

om je emoji® te bewaren, zijn uitverkocht.

En het emoji®-verhaal blijft leven!

Er zijn zoveel leuke dingen die je kan doen met emoji®.

Hier kan je inspiratie opdoen met spelletjes, knutseltips

en veel meer!

 

Ontdek de ALDI emoji® Group

new image

Mis je nog enkele emoji®, zoals Spicy, Hottie of Freddy?
Je bent niet alleen. Daarom hebben we voor jou en alle
andere verzamelaars een Facebookgroep aangemaakt.

Je vindt er leuke spelletjes, je kan er emoji® ruilen met andere leden en er zal zelfs een exclusieve wedstrijd plaatsvinden.

Benieuwd? Word dan nu lid van ALDI emoji® Group via de Facebookpagina van @aldibelgium. Zien we je daar? 

Ontdek de emoji®

Met trots stellen we voor: Scary, Selfie en 22 andere emoji® die spontaan een smiley op je gezicht toveren!

Emoji Scary

emoji® Scary

Geen schrik hebben. Ik zie er eng uit, maar ben gewoon een zachtaardige pompoen. Niet zo’n kapoen als mijn vriend Vampie: die jaagt met Halloween graag onschuldige vruchten de stuipen op het lijf. Ik blijf dan liefst op een veilige afstand, aan de voordeur of zo.

Emoji Selfie

emoji® Selfie

IJdel, ik? Tja, ik kijk graag naar mezelf, maar ook naar mooie landschappen, leuke interieurs, trendy deco... Alles wat de ideale achtergrond is voor mijn prachtige selfies. Want zeg nu zelf: een foto wordt toch alleen maar leuker als je er zelf op staat? 

Wil je alle 24 emoji® ontdekken?

banner separator

 

emoji® spelletjes

In het emoji®-verzamelalbum vind je heel wat toffe ideeën om plezier te beleven met je collectie. Heb je ze allemaal geprobeerd? Elke week geven we je hier een extra tip voor nóg meer fun!

SPEL #1
bloomen

SPEL #1

EMOJI® IN BALANS

Jij en je vrienden kiezen allemaal een emoji®. Klaar? Tel tot 3 en zet je emoji® op je neus. Wie hem het langst kan laten staan, wint! Lukt het niet zo goed met je neus? Probeer dan gewoon eens je kin, je vingertop of je grote teen met je voet van de grond 😉

SPEL #2
bloomen

SPEL #2

EMOJI® CUPS CUP

In dit spelletje draait alles om snelheid! Neem 3 dezelfde plastic of kartonnen bekers en verstop een emoji® onder één van hen. Beweeg de bekers nu heel snel door elkaar. Weet je tegenspeler onder welke beker de emoji® zit? Dan krijgt zij/hij de emoji® en is het jouw beurt om te raden. Lukt het hem/haar niet? Bingo! Dan mag je de emoji® houden én verder “toveren”. Wie op het einde de meeste emoji®'s heeft, wint!

SPEL #3
Emoji

SPEL #3

emoji® MIME

Voor dit spelletje heb je een flinke dosis creativiteit (en soepele gezichtsspieren) nodig. 🤪 Stop alle emoji® in een washandje of ondoorzichtig zakje. Trek allemaal een emoji® en houd die goed verborgen voor de andere spelers. Nu beeldt iedereen om de beurt zijn/haar emoji® uit. Wie kan raden welke emoji® jij bent, mag hem houden. De speler met de meeste emoji® op het einde is de winnaar!

SPEL #4
Emoji

SPEL #4

emoji® WIE IS HET?

Dit leuke spel ken je vast en zeker! Maar wist je dat je het ook kan spelen met emoji®? Zet ze allemaal goed zichtbaar voor elke speler op tafel, in de auto... Elke speler denkt nu aan een bepaalde emoji® en om de beurt stellen jullie vragen aan elkaar: “Ben je geel? Draag je een bril? Ben je een dier?” Wie als eerste raadt welke emoji® de andere in gedachten heeft, wint!

SPEL #5
Emoji

SPEL #5

WAAR ZIJN DE emoji®?

Kies allemaal een emoji® en verstop die om de beurt op een plek waar je denkt dat niemand hem kan vinden 🧐 Klaar om te beginnen zoeken? GO! Wie als eerste de emoji®'s van alle andere spelers vindt, is gewonnen!
Verstoptip: zoek een achtergrond met dezelfde kleur als je emoji®, zo valt hij minder op.

 

Meer doen met je emoji®

Elke week delen we leuke emoji®-tips
om je vrienden en familie te verrassen

Tip1
Tip1
Tip1
Tip2

De voorwaarden van de emoji® actie vind je hier

* emoji® is a registered trademark of the emoji company GmbH in the EU.© 2015 – 2021. All rights reserved. Licensed by Boost Collectibles BV

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.
div>

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch