Waterzooi met kalkoen

Gemakkelijk

30min.

4 Porties
1 blokje vetarme kippenbouillon
een snuifje peper
een snuifje zout
een snuifje Provençaalse kruiden
4 kalkoenfilets
1 ui
een bosje wortelen
2 takken groene selder
2 stengels prei
1 venkel
600 g aardappelen
1 EL halfvolle boter
1 dl room
Recept mailen
Breng de bouillon aan de kook en breng op smaak met kruidenzout, zwarte peper en Provençaalse kruiden. Snijd de kalkoenfilets in grove stukken en laat ze ongeveer 15 minuten zachtjes garen in de pruttelende bouillon.
Pel de ui en hak fijn. Snijd de wortelen en de prei in julienne, en de selder en de venkel in stukjes. Schil de aardappelen en snijd in hapklare stukken. Hak de peterselie fijn.
Doe wat boter in een pot en stoof de groenten kort aan. Breng op smaak met peper, zout en Provençaalse kruiden. Doe de groenten bij de kalkoen en de bouillon en laat nog 5 minuten zacht koken onder deksel tot de groenten beetgaar zijn.
Kook ook de aardappelen zo’n 10 minuten beetgaar in gezouten water.
Giet de bouillon af, maar vang het vocht op. Laat de resterende bouillon nog zo’n 5 minuten inkoken. Voeg er de room aan toe en meng goed. Doe er nu ook weer de kalkoen en de groenten bij. Voeg ook de aardappelen toe en werk af met de peterselie.
Serveer in diepe borden. Smakelijk!
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch