1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Vleesgerechten
  4. Geroosterde groenten met kip en citroen

Geroosterde groenten met kip en citroen

Gemakkelijk

20min.

2 Porties
4 kippenbouten
1 blik zoete maïs
1 bol knoflook
3 rode uien
½ biocourgette
1 stengel prei
1 pakje paprikamix
3 limoenen
12 EL culinaire olijfolie
2 kl paprikapoeder
1 EL kippenkruiden
peper en zout
Recept mailen
Laat de kippenbouten ontdooien. Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de maïs uitlekken en snijd de bol knoflook horizontaal door. Pel de uien en snijd in halve maantjes. Was de courgette en snijd in schijfjes. Was de prei, verwijder de wortelharen en snijd het witte gedeelte in ringen (van het groene gedeelte kan je bijvoorbeeld soep maken). Was de paprika’s, halveer, verwijder de steeltjes en de zaadlijsten en snijd telkens een helft in repen (de andere helften zijn ideaal om uit het vuistje te eten als gezonde snack).
Doe de gesneden groenten in een kom en meng er de maïs, de olijfolie, 1 koffielepel paprikapoeder, peper en zout onder. Stort alles uit op een bakplaat met bakpapier.
Kruid de kippenbouten met de rest van het paprikapoeder, de kippenkruiden, peper en zout en leg tussen de groenten. Was de limoenen, snijd in schijfjes en voeg toe. Zet de bakplaat 40 minuten in de voorverwarmde oven. Het vel van de kip moet er knapperig uitzien, maar de groenten mogen niet te donker kleuren.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch