Gemiddeld
45min.
4 Porties | |
---|---|
600 g | zalmfilet |
100 g | Gepelde grijze garnalen |
100 ml | melk |
0,5 plantje | bieslook |
50 ml | room |
200 g | boter |
aardappelpuree | |
1 snuifje | peper & zout |
250 g | Belgische melkerijboter |
100 ml | droge witte wijn |
2 EL | citroensap |
Voor de puree:
Snipper de bieslook fijn.
Voor de saus:
Voor de vis:
Werk de puree af met de saus en enkele garnaaltjes en sprietjes bieslook.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres