Salad in a jar

Gemakkelijk

45min.

4 Porties
400 g kikkererwten
1 broccoli
2 biocourgettes
200 g erwten
8 handenvol gemengde sla
100 g aardbeien
200 g rabarber
2 citroenen
200 g bioquinoa
200 g biocouscous
200 g kristalsuiker
12 EL culinaire olijfolie
4 EL gedroogde oregano
peper en zout
Recept mailen
De salade
Verwarm de oven voor op 200 °C. Spoel de kikkererwten en laat uitlekken. Doe in een kom en meng er 4 eetlepels olijfolie door. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en plaats 20 minuten in de oven.
Kook de quinoa en de couscous. Was de broccoli, snijd in roosjes en snijd daarna fijn. Stoof in 4 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout. Was de courgettes en snijd in reepjes met een dunschiller. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer. Ontdooi de erwten en was de sla.
De vinaigrette
Kook 50 g aardbeien en de rabarber met de suiker en 400 ml water op een zacht vuurtje. Zeef het mengsel na 15 minuten en vang de siroop op. Pers de citroenen uit en meng het sap met de oregano en 12 eetlepels van de siroop.
De bokaal vullen
Verdeel de vinaigrette over de bokalen. Meng de couscous en de quinoa en voeg toe. Vul verder op met de courgettereepjes, de kikkererwten, de broccoli, de aardbeien, de erwten en de sla erbij.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch