1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Lenterecepten
  4. Gemarineerde lamskoteletjes met lentesla en aardappelgratin

Gemarineerde lamskoteletjes met lentesla en aardappelgratin

Gemiddeld

55min.

4 Porties
12 stuks lamskoteletjes (gemarineerd)
100 g notensla
1 bosje radijzen
1 komkommer
2 lente-uitjes
2 sinaasappels
enkele takjes peterselie
125 g blauwschimmelkaas Bleu d’Auvergne
2 eetlepels yoghurtvinaigrette
4 stuks gratin dauphinois natuur
50 g pijnboompitten
1 eetlepel olijfolie
1 snuifje peper
1 snuifje zout
Recept mailen
Laat de lamskoteletjes een nacht ontdooien in de koelkast. Haal de lamskoteletjes een uur vóór bereiding uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de folie van de gratin en bak de gratin in de oven gedurende 40 à 45 minuten.
Bereid ondertussen de salade. Snijd het loof van de radijzen en snijd de radijzen in flinterdunne plakjes. Schil de komkommer, halveer en verwijder de pitjes. Snijd het vruchtvlees in lange, dunne repen. Snipper de lente-uitjes fijn. Schil de sinaasappels “à vif” en snijd langs de vliesjes zodat je de partjes vruchtvlees gemakkelijk kan loswrikken. Maak een salade van de notensla, de plakjes radijs, de sinaasappelparten, de komkommer en de lente-ui. Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan. Werk de salade af met de pijnboompitten, besprenkel met een beetje olijfolie en brokkel er de schimmelkaas over. Kruid met peper en zout.
Kruid het vlees met peper en zout. Bak de lamskoteletjes krokant aan beide kanten tot ze gaar zijn. Schik de lamskoteletjes op de borden en geef er de salade en een stukje gratin bij. Werk af met fijngesnipperde peterselie en de vinaigrette. Serveer meteen.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch