1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Lenterecepten
  4. Gemarineerde lamskoteletjes met hasselbackkrieltjes

Gemarineerde lamskoteletjes met hasselbackkrieltjes

Gemakkelijk

30min.

4 Porties
12 gemarineerde lamskoteletjes
500 g biokrielaardappelen
4 trostomaten
100 g radijzen
5 minikomkommers
1 rode ui
1 citroen
2 teentjes look
100 g natuuryoghurt op Griekse wijze
100 ml halfvolle melk
150 g artisanale zachte boter
enkele blaadjes verse platte peterselie
enkele sprietjes verse biobieslook
3 EL verse biorozemarijn
enkele takjes verse biomunt
peper
zeezout
Recept mailen
Laat de lamskoteletjes ruim op voorhand ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de melk met de yoghurt en zet de dressing 45 minuten in de koelkast. Pel de knoflook en snipper fijn. Spoel de rozemarijn, de bieslook en de peterselie en snijd fijn. Snijd de boter in blokjes en meng met de knoflook, de kruiden en wat zout. Leg ¾ van het botermengsel op een vel vershoudfolie, rol op tot een worstje en laat even opstijven in de koelkast.
Was de krielaardappelen, dep droog en maak om de 4 mm diepe inkepingen maar snijd niet helemaal door. Bestrijk met de rest van de kruidenboter en zet 30 minuten in de oven.
Pel de rode ui en snipper fijn. Was de tomaten en snijd in stukjes. Was de radijzen en de minikomkommers, snijd in fijne plakjes en doe samen met de stukjes ui en tomaat in een kom. Halveer de citroen en pers uit. Spoel de munt, roer samen met het citroensap door de dressing en kruid af met peper en zout. Meng de dressing door de groentesalade.
Kruid de lamskoteletjes met peper en zout en bak kort aan in wat kruidenboter uit de koelkast. Schik alles op de borden en werk per bord een van de lamskoteletjes af met een schijfje kruidenboter.
Recept mailen

Het perfecte paar

Fairtradewijn Malbec 'Milonga'
Fairtradewijn Malbec 'Milonga'
5.79
75 cl 7.72/l
Fairtradewijn Malbec 'Milonga'
Fairtradewijn Malbec 'Milonga'

Dit gerecht en deze wijn hebben twee zaken gemeen waardoor ze perfect bij elkaar passen: een sappige textuur en een aangename kruidigheid.

John Van De Walle, sommelier-conseil ALDI
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch