1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Feestelijke gerechten
  4. Fazantenborstfilet met knolselderchips en pasta met selderpesto

Fazantenborstfilet met knolselderchips en pasta met selderpesto

Gemakkelijk

50min.

4 Porties
4 fazantenborstfilets
300 g tagliatelle
0,5 knolselder
3 stengels selder
1 citroen
25 g walnoten
50 g parmezaanse kaas
2 eetlepels braadmargarine
1 dl extra olijfolie
1 teentje look/knoflook
1 snuifje peper & zout
Recept mailen
Haal de fazantenborstfilets de avond voordien uit de diepvriezer en laat een nachtje ontdooien in de koelkast. Haal het vlees een uur voor de bereiding uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
Schil de knolselder. Snijd met een mandoline of dunschiller dunne plakjes van de knolselder.
Rasp de schil van de citroen.
Rasp de Parmezaanse kaas.
Pel de knoflook.
Bereid de pesto van selder. Snijd daarvoor de selderstengels in stukjes. Doe de selder samen met de walnoten, de geraspte Parmezaanse kaas, de geraspte citroenschil, de knoflook en de olijfolie in de blender en mix tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
Frituur de knolselderplakjes in de frituurpan op 170 °C. Doe dit in verschillende kleine porties. Laat de chips uitlekken op keukenpapier en kruid met peper en zout.
Kook de tagliatelle gaar en bak ondertussen de fazantenborstfilets. Smelt hiervoor twee eetlepels braadmargarine in een pan. Braad de fazantenborstfilets twee minuten aan elke kant goudbruin. Verlaag het vuur en laat nog twee minuten verder bakken. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Meng de helft van de selderpesto onder de pasta.
Snijd de fazantenborstfilet in fijne schuine sneetjes.
Doe een streep pesto op het bord en leg er de sneetjes fazantenborstfilet op. Geef er wat pasta en de knolselderchips bij.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch