1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Aperitiefhapjes
  4. Aperitiefglaasje met gerookte wildham

Aperitiefglaasje met gerookte wildham

Gemiddeld

100min.

4 Porties
3 sneetjes wildgerookte
2 trostomaten
0,25 courgette
40 g parmezaanse kaas
65 g mascarpone
1 ei
1 eetlepel pijnboompitten
1 takje basilicum
2 sprietjes basilicum
0,5 teentje look/knoflook
0,5 eetlepel citroensap
2 eetlepels culinaire olijfolie
1 snuifje peper & zout
Recept mailen
Verwarm de oven voor op 80 °C. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes. Snijd de courgette in blokjes. Snipper de look fijn en meng met de stukjes tomaat en courgette, de olijfolie, het citroensap, peper en zout. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder olie. Leg de sneetjes ham tussen 2 vellen bakpapier en 2 bakplaten, zodat ze niet opkrullen en zet 1 uur in de oven. Vul vier glaasjes met de groentemengeling. Scheid het ei en meng de dooier met de mascarpone en geraspte kaas. Klop het eiwit op met wat zout tot er pieken ontstaan en schep onder het mascarponemengsel. Giet in de glaasjes, dek af met folie en plaats 4 uur in de koelkast. Snipper de basilicum fijn. Werk af met pijnboompitten, fijngesnipperde basilicum en bieslook, ham, peper en zout.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch