1. Startpagina
 2. P
 3. Varkensbrochette, 3 st.
Varkensbrochette, 3 st.
Varkensbrochette, 3 st.
Varkensbrochette, 3 st.
Varkensbrochette, 3 st.
Varkensbrochette, 3 st.
Varkensbrochette, 3 st.

10 / 41

Varkensbrochette, 3 st.

brochette van gemarineerd varkensvlees met ui, 100 % Belgisch kwaliteitsvlees

7.39
3 x 165 g 14.93/kg
Varkensbrochette, 3 st. Varkensbrochette, 3 st.

 • Wil je de vleesliefhebbers aan tafel een mals stukje vlees voorschotelen met nét dat tikkeltje meer? Dan zijn onze varkensbrochettes the way to go! Heerlijke 100 % Belgische stukjes varkensvlees, afgewisseld met schijfjes ui en paprika en gekruid met een lekkere marinade. Pure kwaliteit op een stokje!

 • Minstens even belangrijk als je barbecuevlees? Sidedishes! Serveer de varkensbrochette met een zomerse couscoussalade, een mango-tomatensalsa of deze quinoasalade met pesto en maïs.

 • Slimme tips: 

  • Rooster de brochettes zo’n 6 minuten aan elke kant op een matig vuurtje.

  • Heb je nog brochettes over? Bak ze dan gaar op de barbecue en bewaar ze in de koelkast. De gemarineerde stukjes varkensvlees zijn perfect om de dag nadien extra smaak aan je pasta of salade te geven. • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct, altijd traceerbaar dankzij de ALDI Transparency Code (ATC). Scan de QR-code op de verpakking voor meer info. 

Varkensbrochette, 3 st.
Varkensbrochette, 3 st.
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch