1. Startpagina
  2. P
  3. Siciliaanse roséwijn
Siciliaanse roséwijn
Siciliaanse roséwijn

7 / 9

BALLATURI® Siciliaanse roséwijn

droge, fruitige roséwijn met aroma's van rood fruit en een florale toets, druivensoorten: nero d'avola, nerello mascalese, aanbeveling: bij gegrilde vis, schaal- en schelpdieren, pasta, wit vlees en jonge kazen, serveertemperatuur: 10 °C, jaargang: 2022


 


Ons vakmanschap drink je met verstand.

4.99
75 cl 6.65/l

Roséwijn Ballaturi is een Siciliaanse droge en fruitige rosé, gemaakt van de inheemse druivensoort nero d’avola. Door zijn fijne smaak is deze rosé de perfecte compagnon van lichte gerechten zoals gegrilde vis, schelp- of schaaldieren, pasta en wit vlees. Ook als aperitief op een zomerse avond scoort deze wijn altijd. Serveer hem heerlijk fris, op een temperatuur van 7 °C. Op zoek naar inspiratie voor een gerecht? Neem een kijkje op onze receptenpagina’s. In ALDI’s wijnwijzer ontdek je de beste wijn bij jouw menu. Je vindt deze wijn in je lokale ALDI-supermarkt. Journalist en wijnkenner Marc Vanel zette voor Deuzio (l’Avenir) 4 roséwijnen in de kijker onder de rubriek ‘on a aimé’. De Ballaturi Rosato Terre siciliane IGP van ALDI kon hem ten zeerste bekoren en viel verder op door een verrassend goede prijs-kwaliteitsverhouding in vergelijking met de andere geteste roséwijnen. “Deze Italiaanse rosé heeft geen gebrek aan charme. Hij is vrij donker van kleur en heeft een elegante, loepzuivere en goed fruitige neus. De smaak is verrassend kruidig met een goede structuur, toetsen van klein rood fruit en exotische vruchten, en een zeer bloemige afdronk, voornamelijk rozen met een vleugje peper. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook het vermelden waard.”

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch