1. Startpagina
 2. P
 3. Praagse schnitzel
Praagse schnitzel
Praagse schnitzel

20 / 43

Praagse schnitzel

malse en magere varkensschnitzel, uit de varkensrug, in een krokant korstje van kruidig paneermeel, Belgisch kwaliteitsvlees

5.99
500 g 11.98/kg
Praagse schnitzel Praagse schnitzel

 • Slimme baktip: Hét geheim om een schnitzel lekker krokant te bakken, is de pan goed heet te maken. Zet hem op een middelhoog vuur, voeg een klontje boter of wat olie toe en bak de schnitzel in enkele minuten aan beide kanten mooi bruin.

 • Je kunt deze varkensschnitzel ook perfect in de airfryer klaarmaken. Dat duurt ongeveer tien minuten, afhankelijk van je toestel. Voor een knapperig korstje, smeer je het vlees eerst in met wat olie.

 • Wist je dat de schnitzel in Tsjechië vaak op Kerstmis klaargemaakt wordt? Met een koude aardappelsalade erbij is het daar een echte feestmaaltijd.

 • Varieer je graag af en toe met een vegetarisch gerecht? Probeer dan zeker eens ons recept voor kaasschnitzel met pasta, tomaat en parmezaan.

 • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct, altijd traceerbaar dankzij de ALDI Transparency Code (ATC). Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.  

Praagse schnitzel
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch