1. Startpagina
 2. P
 3. Munster AOP
Munster AOP
Munster AOP
Munster AOP
Munster AOP

39 / 90

Munster AOP

Franse kaas van beschermde origine (AOP) met een gewassen korst, smeuïge, evenwichtige en romige smaak, op basis van gepasteuriseerde koemelk

2.40
per 100 g

De smeuïge Munster heeft een gewassen korst en is afkomstig uit het gebied van de Vogezen, tussen de Elzas en Lotharingen. De oorsprong is beschermd (AOP). Te lekker om alleen bij gelegenheden te proeven: ook heerlijk op een stukje knapperig stokbrood. Zijn uitgesproken, romige en toch pittige smaak past mooi bij wijnen, zoals een gewürztraminer, riesling en muscat of bij een steviger abdijbier.


Iets meer over de rijping en wassing van de Munsterkazen: de Munster rijpt in zeer vochtige rijpingskelders. Daar wordt de kaas elke twee dagen gekeerd en gewassen met een mengsel van pekelwater en rijpingsfermenten. Bij aanvang is de korst wit. Na ongeveer 21 dagen rijping is de kleur oranje-achtig en krijgt de kaas zijn typische, sterke geur.


Tip • Een Munster is een vaste waarde op elke kaasplank. Niet te straf en niet te zacht: een favoriet bij kaasliefhebbers!

 • Een Munster smelt heerlijk. Je kan hem als verfijnde en verrassende toets toevoegen aan recepten met gegrilde kaas.


Kenmerken • Type kaas: gewassen korst

 • Melktype: gepasteuriseerde koemelk

 • Smaak en textuur: smeuïg, evenwichtig en romig

 • Vetgehalte: 26 %

 • Aantal dagen gerijpt: minimaal 21

 • Herkomst: Frankrijk, Vogezen

 • Glutenvrij: ja

 • Vegetarisch: nee

 • Bewaartemperatuur: 7 °C

 • Van beschermde oorsprong (AOP)

Munster AOP
Munster AOP
Munster AOP
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch