Knolselder
Knolselder
Knolselder
Knolselder

12 / 103

Knolselder

los

per stuk

Knolselder, goed voor je darmen en je cholesterol • Knolselder bevat veel vitamine K en is een bron van kalium. Als je het rauw eet, dan haal je er bovendien een goede dosis vitamine C uit. 

 • Wist je dat deze vitaminen en mineraal allemaal invloed hebben op verschillende lichaamsstructuren? Zo zorgt o.a. vitamine K voor het behoud van sterke botten; kalium voor een gezonde werking van de spieren en vitamine C voor de normale collageenvorming bij bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tanden en tandvlees.

 • En daarnaast is knolselderij nog een bron van vezels! Meer knolselderij eten is de boodschap, want deze groente is dus erg gezond!


Maak zelf selderijzout • Selderijzout geeft net dat beetje extra smaak aan je gerechten. Het past ook goed bij bijvoorbeeld kaas- of salamiblokjes tijdens het aperitief.

 • Je kunt selderijzout kopen in de winkel, maar eigenlijk is het heel eenvoudig zelf te maken. Het bevat namelijk maar twee ingrediënten: zout en selderijblaadjes.

 • Gebruik hiervoor de bladeren bovenop de knolselder. Droog ze, vermaal ze daarna tot poeder en voeg ze bij het zout. Klaar!


Knolselderconfituur • Op zoek naar eens een variant op steeds maar weer diezelfde aardbeien- of rodevruchtenconfituur? Probeer dan deze knolselderconfituur.

 • Laat de selder een halfuur koken tot hij mooi zacht is. Voeg er 500 gram suiker en het sap van een citroen bij.

 • Meng alles goed door elkaar en laat minstens een uur rusten, terwijl je af en toe eens roert.

 • Breng alles dan opnieuw aan de kook en laat het mengsel gedurende een kwartier indikken. Daarna giet je de nog warme confituur over in potten, die je hermetisch afsluit. Die plaats je in de koelkast.

 • Eenmaal afgekoeld, kun je smullen van een lekkere boterham met zelfgemaakte knolselderconfituur.


Probeer ons heerlijk recept: Appel-knolseldersoep.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch