1. Startpagina
 2. P
 3. Kippenborstfilet
Kippenborstfilet
Kippenborstfilet
Kippenborstfilet
Kippenborstfilet
Kippenborstfilet
Kippenborstfilet

6 / 50

Kippenborstfilet

100 % kip van de borstfilet, Belgisch kwaliteitsvlees

9.49
1 kg 9.49/kg
Kippenborstfilet Kippenborstfilet

Zo maak je kippenvlees nog zachter! • Kip is uit zichzelf vaak al lekker mals, maar droogt ook makkelijk uit. Dit is heel gemakkelijk te vermijden. Wil je weten hoe je kunt zorgen dat kip altijd zo mals is dat ze smelt in je mond? Simpel!

 • Marineer je kip voor je ze bakt in wat yoghurt. Yoghurt bevat melkzuur, dat het vlees niet alleen heerlijk zacht maakt, maar ook voor een neutrale basissmaak zorgt, waarna je de kip naar believen kan bijkruiden.Hoe krijg je je kip mooi goudbruin? Met mayonaise! • Als je je kip mooi goudbruin wil krijgen, smeer ze dan voor het braden in met mayonaise. Het vet in de mayonaise zal ervoor zorgen dat de kippenhuid lekker krokant en goudbruin wordt.

 • Door de dikke textuur hoef je het vlees niet meer met vocht te overgieten of in een ander jasje te stoppen. Je kip wordt vanzelf lekker mals en sappig vanbinnen en krokant en goudbruin van buiten. Smakelijk!Hak kippenwit fijn met een handmixer • Het wit van een gebakken kip versnijden, het is een hele klus als je het met de hand moet doen. Versnijd daarom de kip voortaan met een handmixer.

 • Zo gaat het veel makkelijker en sneller. Versnijd het vlees liefst als het nog warm is, dan gaat het nog vlotter!  

Kippenborstfilet
Kippenborstfilet
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch