1. Startpagina
 2. P
 3. Kip cordon bleu
Kip cordon bleu
Kip cordon bleu
Kip cordon bleu
Kip cordon bleu
Kip cordon bleu
Kip cordon bleu

11 / 51

Kip cordon bleu

kippenlapje met ham-kaasvulling, Belgisch kwaliteitsvlees

5.99
500 g 11.98/kg
Kip cordon bleu Kip cordon bleu

 • Cordon bleu is een echte klassieker en staat bij veel gezinnen regelmatig op het menu. Deze combineert kwalitatieve, Belgische kip met kalkoenham en smeuïge kaas. Krokant vanbuiten, bijzonder smaakvol vanbinnen.

 • Serveer er een frisse salade bij, op smaak gebracht met dressing. Ook stoemp past perfect bij cordon bleu. Geen inspiratie? Dan zijn onze groentepannetjes zeker iets voor jou!

 • Slimme baktip: Wil je niet dat de kaas er al uitloopt tijdens het bakken? Kleur het vlees dan eerst aan in een pan en schuif het daarna een kwartiertje in de oven. Zo blijft ook het kippenlapje lekker sappig.

 • Cordon bleu is ook heerlijk uit de airfryer. Check de gebruiksaanwijzingen van je toestel voor de beste bereidingswijze.

 • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct, altijd traceerbaar dankzij de ALDI Transparency Code (ATC). Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.  

Kip cordon bleu
Kip cordon bleu
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch