1. Startpagina
 2. P
 3. Jonagoldappels
Jonagoldappels
Jonagoldappels
Jonagoldappels
Jonagoldappels

6 / 59

Jonagoldappels

los

per kg
Jonagoldappels

De jonagoldappel heeft een zoetzure smaak, perfect om er heerlijke appeltaart mee te maken. Tip: leg appels niet in een schaal bij ander vers fruit. Ze verspreiden ethyleen, een stof die ander fruit sneller doet rijpen.


Appels halen het teveel aan zout uit je gerecht • Ben je aan het koken en heb je per ongeluk te veel zout bij je groenten of vlees gedaan? Geen nood, je hoeft niet opnieuw te beginnen om te zorgen dat je meer smaakt dan enkel zout!

 • Voeg simpelweg enkele schijfjes appel toe aan je gerecht. Die zullen het teveel aan zout absorberen. Een tiental minuutjes later kun je ze er alweer uithalen en voilà, een gerecht zonder te veel zout!


Bak chips van appelschillen • Appelschillen over? Zonde om ze weg te gooien! Maak er in plaats daarvan lekkere appelchips van!

 • Strooi een beetje citroensap en kaneel over de appelschillen uit. Meng alles goed door elkaar, zodat er overal evenveel zit.

 • Leg dan de schillen naast elkaar op een bakplaat in een voorverwarmde oven van 100 °C.

 • Twee uur later heb je heel originele appelchips om aan je gasten te presenteren. Of om helemaal zelf op te smullen natuurlijk!


Pompoensoep met appel: heerlijk origineel • Als je met appels wil koken, dan denk je vast meteen aan zoete bereidingen, zoals appeltaart, appelflap, appelbeignet … Maar wist je dat appels ook erg goed in hartige gerechten kunnen passen?

 • Probeer bijvoorbeeld eens appel-pompoensoep uit! De appel geeft deze smeuïge soep een frisse en originele toets. Daar kun je vast mee scoren als voorgerecht tijdens een feestmaal. Of gewoon zo, bij de boterhammen. Smakelijk!


Probeer ons heerlijk recept: Appeltaart met abrikozenconfituur.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch