1. Startpagina
 2. P
 3. Boerenchipolata, 6 st.
Boerenchipolata, 6 st.
Boerenchipolata, 6 st.
Boerenchipolata, 6 st.
Boerenchipolata, 6 st.

22 / 41

Boerenchipolata, 6 st.

gemalen en gekruid varkensvlees, Belgisch kwaliteitsvlees

4.29
400 g 10.73/kg
Boerenchipolata, 6 st. Boerenchipolata, 6 st.

 • Deze boerenchipolata is gemaakt van gemalen Belgisch kwaliteitsvlees en werd op smaak gebracht met een heerlijke kruidenmengeling.

 • De boerenchipolata is een klassieker, maar je kan er zeker ook creatief mee aan de slag. Rol de chipolata’s op en maak ze vast met een satéstokje om ze zo te bakken. Of knijp het vlees uit de worst tot je allemaal kleine worstjes hebt, ideaal voor in een Italiaanse pasta!

 • Een boerenchipolata smaakt in de zomer natuurlijk uitstekend op de barbecue. Tussen een broodje kan hij ook perfect dienen als hotdog. Gooi het eens over een andere boeg met variaties zoals deze luxehotdog of deze originele Zuiderse choripan. Vervang de worst in deze recepten gewoon door een boerenchipolata. Om duimen en vingers af te likken!

 • Nood aan powerfood op een koude winterdag? Dan is onze verse boerenchipolata een slimme keuze! Lekker met een stevige wortel-, prei- of spinaziepuree. Reken dubbel zoveel groenten als aardappelen voor het beste resultaat. Je kunt ook een rijke stoemp met een persoonlijke touch maken. Experimenteer met kaas, spek, pijnboompitten, een lepel mosterd, verse kruiden... Verras jezelf en je gezin!

 • Niet veel tijd om te koken? We helpen je een handje met onze spinazie- of wortelpuree uit de diepvries voor een snelle volwaardige maaltijd.

 • Wist je dat deze chipolata, net als de rest van ons varkensvlees, voldoet aan de kwaliteitscriteria van Bepork? Dit keurmerk garandeert dat het dier gekweekt, geslacht en versneden is in België. Er wordt aandacht gegeven aan traceerbaarheid, diergezondheid en duurzame aspecten, met eisen die verder gaan dan de wetgeving. Zo zijn we zeker dat ons varkensvlees van topkwaliteit is. Varkensvlees kopen bij ALDI is dus een slimme zet!

 • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct en dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.  

Boerenchipolata, 6 st.
Boerenchipolata, 6 st.
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch