Ruwe koffie

Koffiebonen met koffieblad – Ruwe koffie van ALDI België

Hoogwaardige grondstoffen

Koffie is een natuurlijk product. Zoals bij een goede wijn, hangt de kwaliteit van het eindproduct af van de grondstoffen, de vakkundige oogst en verwerking, een behoedzaam transport en de goede verdere verwerking van de koffiebonen. Enkel wanneer alle productiestappen onderhevig zijn aan strenge kwaliteitscontroles, kunnen de koffieproducten een uitstekende smaak bereiken.

Bevordering van duurzame koffieteelt

Kwaliteit betekent voor ALDI ook het opnemen van de verantwoordelijkheid in de gehele toeleveringsketen. Met ons lidmaatschap bij het Global Coffee Platform (GCP, vroeger de 4C Association) zetten we ons in voor duurzame koffieteelt en steunen we de verbetering van sociale en economische omstandigheden van de koffieboeren in de herkomstlanden.

Ook Fairtrade-koffie in ons assortiment

We hebben ook Fairtrade-gecertificeerde koffie in ons assortiment. Het Fairtrade-label staat voor de ondersteuning van kleine boeren en arbeiders in de herkomstlanden en de verbetering van hun levens- en arbeidsomstandigheden. Dat moet hun positie op de wereldmarkt versterken. Het label wordt pas toegekend na controle van strenge, ecologische, economische en sociale normen. Of die normen daadwerkelijk nageleefd worden, wordt regelmatig gecheckt bij controles ter plaatse.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch