Kwaliteit

Klein schepje met koffiebonen aan een tafel – Koffiekwaliteit bij ALDI België

Zoals bij een goede wijn, hangt de kwaliteit van de koffie af van de grondstoffen, de vakkundige oogst en verwerking, een behoedzaam transport en de goede verdere verwerking van de koffiebonen. Enkel wanneer alle productiestappen onderhevig zijn aan strenge kwaliteitscontroles, kunnen de koffieproducten een uitstekende smaak bereiken. Om dit te garanderen, wordt de koffie voor onze eigen merken Markus en Moreno voortdurend aan intensieve kwaliteitscontroles onderworpen, van de teelt tot het eindproduct.

De ruwe koffie voor de ALDI-merken is exclusief afkomstig van geselecteerde koffie-importeurs uit de beste teeltregio's ter wereld: uit Midden- en Zuid-Amerika (o.a. Brazilië, Honduras, Peru en Colombia), Oost-Afrika (o.a. Kenia en Ethiopië) en Azië (o.a. Vietnam en India). Verschillende bonensoorten worden samengebracht in de exclusieve ALDI-melanges, om zo de beste kwaliteit en een unieke smaakervaring te bereiken. Het branden van de koffiebonen is een complex proces dat de smaak van de koffie bepaalt. Afhankelijk van de boon en het mengsel worden de brandduur en -temperatuur aangepast aan het koffieproduct.

Kwaliteitsgarantie

Om expertise en ervaring te bundelen, wordt al bijna 50 jaar in beproefde branderijen in Duitsland exclusief koffie gebrand voor de eigen merken van ALDI. Het geheim van de kwaliteit van de koffie danken we aan de ervaring van de koffieteler en de brandmeester en aan de samenstelling van de boonsoorten.

Alle voor ALDI geproduceerde koffieproducten worden voortdurend getest door onafhankelijke controle-instanties. Het uiterlijk, de geur, het vochtgehalte, de dichtheid en de kwaliteit van de boon worden intensief getest, zowel bij de levering van de grondstoffen als bij de dagelijkse proeverijen van de bereide koffieproducten. Dankzij dit gesloten kwaliteitsborgingssysteem kunnen grondstoffen die niet aan de strenge eisen van ALDI voldoen, direct worden verwijderd. Regelmatig bewijzen producttesten de uitstekende kwaliteit van de koffieproducten van ALDI.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch