Een vrouw aan een bureau met een tablet in de hand – Contacteer ALDI België

Contact

  • Als je ons een bericht wilt sturen, gebruik dan steeds dit contactformulier.
  • Om je aanvraag zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, verzoeken we je om met onze opmerkingen rekening te houden.

Beste klant,

In het kader van de verstrengde coronamaatregelen besliste de overheid recent om het aanbod in de supermarkten vanaf 02 november te beperken tot “goederen die in essentiële winkels worden aangeboden”.  Zoals steeds volgen we de maatregelen van de overheid nauwgezet op. De lockdownmaatregelen zorgen ervoor dat we bepaalde ALDI-acties niet mogen aanbieden.

Het is helaas niet mogelijk om (online) bestellingen te plaatsen voor de ALDI-aanbiedingen en deze af te halen of thuis te laten leveren.

Via onze website en socialmediakanalen vermelden we duidelijk welke artikelen wel en welke niet beschikbaar zullen zijn. We raden u aan om daar zeker een kijkje te nemen als u voor een bepaalde aanbieding naar de winkel zal gaan.

We volgen de situatie op de voet en we zorgen steeds voor de meest recente informatie via onze website en socialmediakanalen. We beloven deze ALDI-acties aan te bieden van zodra het terug kan.

Onze excuses hiervoor.

Jouw ALDI-team

Fout! Je aanvraag kan helaas niet in behandeling worden genomen. Probeer het later opnieuw.
Je onderwerp *
Selecteer een onderwerp
Je ALDI-winkel
Artikelgegevens

Het achtcijferige EAN-nummer staat op de verpakking bij de barcode, op het etiket of op de hanger (bv. 23146648).

Op de verpakking van het product vind je de meercijferige combinatie van speciale tekens, nummers en letters, bv. direct naast de houdbaarheidsdatum (bv. 18/S6/15:46).

Artikelgegevens
Bijlagen (gif, jpeg, jpg, png, doc, docx, odt, pdf - maximaal 2 MB per bestand)
Jouw contactgegevens
Gelieve het correcte cijfer aan te duiden.

Contacteer ons

Je kan ons op elk moment via het contactformulier een bericht nalaten of een vraag stellen. Je bericht komt terecht bij de verantwoordelijke klantendienst. Om je vraag vlug en vakkundig te kunnen beantwoorden, doen we ook een beroep op onze regionale hoofdzetel, die de ALDI-winkels in je regio beheert. Wanneer je een klacht indient, doen we een beroep op de leverancier of contractpartner die voor het product in kwestie verantwoordelijk is. Je aanvraag wordt dan naar die leverancier of contractpartner doorgestuurd, die een antwoord zal formuleren. Je gegevens worden enkel voor informatieve doeleinden doorgestuurd naar onze centrales, leveranciers of contractpartners om kennis te nemen van de informatie, je verzoek te kunnen beantwoorden of voor de afhandeling van je klacht. De gegevens worden niet voor andere doeleinden, zoals reclame, gebruikt.

Opmerkingen:

Velden met een * zijn verplicht.

Om dit formulier te kunnen indienen, moet je de aanvaarding van cookies activeren in de beveiligingsinstellingen van je browser.

Om je bericht snel te kunnen verwerken, verzoeken we je om naast je e-mailadres ook je andere adresgegevens door te geven.

Je kan ons ook helpen bij de verwerking van je bericht door ons het onderwerp van je aanvraag door te geven.

Indien je een vraag of opmerking hebt betreffende een aankoop in één van onze winkels, gelieve ons dan ook het adres van deze winkel te bezorgen.

We gebruiken je gegevens met als enige doel om je verder te helpen op basis van ons gerechtvaardigd belang als leverancier van goederen en op basis van de overeenkomst met jou indien je goederen bij ons hebt aangekocht. Je gegevens kunnen verwerkt worden door dienstverleners, leveranciers of hun dienst na verkoop.

ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.