Jobs

Werken bij ALDI

Da’s werken in een team van collega’s die elkaar met respect behandelen, eerlijk communiceren en 100% op elkaar kunnen vertrouwen. Simpelweg samenwerken, dus, dat maakt ons net zo sterk.

Die kracht gebruiken we trouwens het liefst om elkaar te pushen en – vooral – om het voor onze klanten zo goed mogelijk te maken. Niet alleen in onze winkels, maar ook bij IT, finance of HR.

Altijd zo eenvoudig mogelijk – dat is het geheim van ALDI sinds het prille begin: een hechte familie die samen straffe projecten waarmaakt door ideeën te delen. We investeren dan ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met opleidingen, ja, maar ook met een meter of peter die ervoor zorgt dat jij elke dag met de glimlach naar het werk komt. Gegarandeerd. En dat allemaal met een goed evenwicht tussen werk en privé én een aantrekkelijk verloningspakket.

Klinkt goed? Solliciteer bij ALDI, zo simpel is't!

Een job voor iedereen!

Verkoop

Aan de slag gaan in een van onze ALDI-winkels? Da's onze klanten verder helpen. Da's teamwork met je collega's. Da's elke dag opstaan met een smile. Gegarandeerd.

Meer weten?

Logistiek

Werken in ons Centraal Magazijn? Da's elke dag onze winkels bevoorraden. Da's houden van actie. Da's je niet vervelen. Gegarandeerd.

Meer weten?

(Regionaal) Hoofdkantoor

Achter de schermen werken aan een nóg beter ALDI? Da's er elke dag voor gaan. Da's kritisch nadenken en processen verbeteren. Da's steeds blijven groeien. Gegarandeerd.

Meer weten?

Studenten & Young Potentials

Jobstudent of Young Potential bij ALDI? Da’s elke dag de uitdaging aangaan. Da’s elke dag het beste van jezelf geven. Maar vooral: enorm veel bijleren. Gegarandeerd.

Meer weten?
ToppersVanDenALDI

Ontmoet de #ToppersVanDenALDI

Onze medewerkers? Dat zijn stuk voor stuk #ToppersVanDenALDI. En dat zetten we maar al te graag in de verf. Zo willen we de talenten van elke collega in de kijker zetten en duidelijk claimen dat ‘VanDenALDI’ zijn, een bijzonder compliment is. Want we mogen best trots zijn op het merk ALDI – en het werk dat we bij ALDI doen. Klaar om ons team vol Toppers te vervoegen?

 

Referral

Ken jij de Topper van morgen?

ALDI is steeds op zoek naar Toppers om haar teams te vervoegen. Ben of ken jij zo iemand?

Bekijk meteen de vacatures
LinkedIn

LinkedIn

Heb je onze LinkedIn pagina al eens bekeken? We delen hier regelmatig interessante content over ons bedrijf. Go and follow us!

Volg ALDI op LinkedIn
Duurzaamheid

Vandaag voor morgen

Een duurzaam ALDI? Daar zetten we ons elke dag voor in. Zo werken we achter de schermen aan een betere toekomst voor de natuur en de maatschappij.

Ontdek hier hoe we dat doen
Vacatures

Vacatures bij ALDI

Op zoek naar een job in verkoop? Of toch eerder logisiek? Of de Marketing afdeling misschien? Wij hebben heel wat jobs voor jou!

Bekijk hier al onze vacatures
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch