Jobs

Schrijf mee aan ons succesverhaal

Bij ALDI aan de slag gaan, dat is kiezen voor een engagement voor het leven. Je leest het goed: bij ALDI zit je goed en wil je ook waarschijnlijk niet meer weg! Wat onze succesformule daarvoor is? Een organisatie waar dialoog, respect, vertrouwen en samenwerking centraal staan. Een werkgever die in de ontwikkeling van elke medewerker investeert en zijn werknemers als belangrijkste kracht en grootste rijkdom beschouwt. Onze medewerkers omschrijven het als volgt: bij ALDI werken is deel uitmaken van een hechte familie. Een verantwoordelijke, betrouwbare en diverse familie, trots op elk van zijn leden! We zijn trots op elkaar, trots op ALDI. Klinkt te mooi om waar te zijn? We bewijzen je graag het tegendeel: ontdek het zelf en word deel van onze ALDI-familie!

Met bijzonder hoge anciënniteitscijfers en een heel laag verloop, mogen we gerust zeggen dat het leuk werken is bij ons. Sterke idealen, collega’s die elke dag uniek maken, een dynamische werksfeer en een heel aangename bedrijfscultuur – het zijn slechts enkele van de elementen die ons nét iets meer dan enkel een werkgever maken.

Jobs voor elke smaak

Ook jij kan aan boord komen! Als sterk, dynamisch en groeiend internationaal bedrijf bieden we uitstekende carrièremogelijkheden, zowel voor young graduates als voor ervaren talenten.

Young Potentials

Young Potentials

Net je universitair of hogeschooldiploma op zak en klaar voor een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid? Als Young Potential bij ALDI krijg je de kans om te groeien in een echte managementrol.

Logistiek

Logistiek

Onze collega’s in de distributiecentrales zorgen ervoor dat onze producten dagvers in de winkels geleverd worden. Zin om samen met hen aan de optimale verwerking van onze goederenstroom te werken?

Verkoop

Verkoop

In onze commerciële functies sta je het dichtst bij de actie. Elke dag opnieuw vertegenwoordig jij onze waarden en sta je in rechtstreeks contact met onze klanten. Zin om als commercieel talent aan de slag te gaan?

Ondersteunende diensten

Ondersteunende diensten

Op onze hoofdkantoren zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. HR-professionals, creatief talent, financiële profielen, … Neem hier een kijkje naar de verschillende afdelingen binnen onze ondersteunende diensten.

Solliciteren

Voel jij het ook al kriebelen en heb je zin om deel uit te maken van onze ALDI-familie? Aarzel niet om je kans te wagen en solliciteer nu!

flow

Tips & Tricks

De eerste stap naar je carrière bij ALDI is jouw sollicitatie. Hier heb je alvast enkele tips om een goede indruk te maken:

  • Naast je up-to-date cv, willen wij heel graag weten waarom je bij ons aan de slag wil en welke meerwaarde jij voor ons kan betekenen. Vergeet dus zeker je motivatiebrief niet.
  • Een goede voorbereiding is alles! Kijk eens rond op onze website, lees meer over onze kernwaarden en ontdek ons duurzaamheidsverslag. Zo leer jij ons écht kennen.
  • Wij willen ook jou echt leren kennen! Waar ben je goed in? Wat zijn jouw interesses? Wat is belangrijk voor jouw toekomst? Wij verkiezen eerlijke, no-nonsense antwoorden.
  • Geen stress, wees gewoon jezelf! Zo verwelkomen wij jou het liefst.

 

Kan jij het succesverhaal van ALDI nóg sterker maken?

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.
div>

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.