Vijgen bestaan in diverse kleuren: van wit, geel en groen, tot rood en zwart/paars. Ze bestaan voor zo’n 80 % uit water.
Je ziet aan de zachte schil of een vijg vers is. Is de schil wat taai? Dan is de vijg niet meer erg vers. Bewaar vijgen in de koelkast tussen 1 en 4 graden. Ze blijven dan enkele dagen goed.
Hoe eet je een vijg? Zowel het vruchtvlees als de pitjes kan je eten. Als ze heel vers zijn, kan je ze zelfs met schil opeten. Let wel op, want de schil beschimmelt vlug.
Vijgen zijn van nature erg zoet. Ze zijn lekker in desserts, maar ook als hapje met kaas of rauwe hesp. Serveertip: met deze pavlova met vijgen scoor je zeker bij je gasten.
Herinnering voor
FoutmeldingEr is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres
We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.