1. Startpagina
 2. P
 3. Sinaasappels
Sinaasappels
Sinaasappels
Sinaasappels
Sinaasappels
Sinaasappels
Sinaasappels

33 / 49

Sinaasappels

verpakt

2 kg

7 waarheden over de appelsien


Wist je dat... 1. Het woord voor de kleur ‘oranje’ in veel talen identiek is als het officiële woord voor ‘sinaasappel’? (Frankrijk: ‘orange’, Spanje: ‘naranja’, Duitsland: Orange).

 2. De kleur van de sinaasappel groen of groengeel blijft in de tropen, ook als ze rijp is? Dat komt omdat er voor de oranje kleur koele nachten nodig zijn en die ontbreken in de tropen.

 3. Sinaasappelschillen een ideale smaakmaker in confituur, gebak of witbier zijn?

 4. Van alle citrusvruchten de sinaasappel het meeste vitamine C bevat? Vitamine C is goed voor je weerstand.

 5. Bijen heel belangrijk zijn voor het groeien en bloeien van sinaasappels? Enkel door de bestuiving van de bijen kan een nieuwe vrucht groeien aan de bomen.

 6. De geur van sinaasappels de stof serotonine in je lichaam aanmaakt? Hierdoor word je instant vrolijk. Het ideale fruit dus om uit je winterdip te stappen.

 7. De eerste sinaasappels uit China kwamen? Om die reden werden ze in het Oudnederlands ‘appel sina’ genoemd. Ook nu nog gebruiken we ‘appelsien’ als synoniem voor sinaasappel.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch