1. Startpagina
 2. P
 3. Orange-herlaadkaart 15 euro
Orange-herlaadkaart 15 euro
Orange-herlaadkaart 15 euro

22 / 22

Orange-herlaadkaart 15 euro

Orange-herlaadkaart ter waarde van 15 euro • na betaling in je ALDI-winkel ontvang je een kassaticket met een unieke herlaadcode

 • met deze unieke herlaadcode kan je je Orange Tempo-prepaidkaart herladen om te bellen, te surfen en te sms'en

15.00
per stuk

Zit je liever niet vast aan een gsm-abonnement? Wil je bellen, sms’en en surfen zonder maandelijkse abonnementskosten? Dat kan met een Orange-herlaadkaart. Die wordt ook wel ‘prepaid-kaart’ genoemd.


De voordelen van mobiele herlaadkaarten: 1. Je doet je beltegoed op wanneer je wilt. Gebruik je in een maand maar de helft van je belminuten? Dan wordt de andere helft overgezet naar de volgende maand. Je bent die minuten dus niet kwijt na het einde van de maand. Pas op: de voorwaarden kunnen per telecomaanbieder verschillen, zeker voor dataverbruik.

 2. Je betaalt enkel wanneer je verbruikt. Bel je een maand eens minder, dan betaal je ook minder. Terwijl je bij een abonnenment elke maand je vaste bijdrage moet betalen.

 3. Je behoudt een optimale controle over je budget. Het is immers niet mogelijk om het belkrediet op je herlaadkaart te overschrijden. Bij een abonnement moet je vaak extra betalen als je het afgesproken maandvolume hebt opgebruikt.

 4. Ideaal voor je kinderen. Zo leren ze immers hun beltegoed goed in de gaten te houden. Bovendien kunnen ze dat belkrediet niet overschrijden.

 5. Je oude nummer kan je behouden. Handig wanneer je wilt overstappen van een vast abonnement, of van een andere telecomdienstverlener.


Via www.orange.be of in een Orange-verkooppunt kan je een simkaart voor prepaid bellen, sms’en en surfen aankopen. Daar kan je meteen ook de specifieke bundels vergelijken. Elke bundel heeft een apart tarief. Per bundel verschillen het aantal belminuten, de hoeveelheid data en het aantal sms’jes. Vaak zijn er ook speciale (soms tijdelijke) promoties, kortingen en bonussen.


Deze herlaadkaarten kan je in elke Belgische ALDI-winkel kopen. Betaalde kaarten worden niet omgeruild of teruggenomen. ALDI is niet de dienstverlener. Een andere onderneming levert de diensten, nadat je de herlaadkaart, die je bij ALDI kocht, hebt geactiveerd.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch